View Single Post
Vechi 17.02.2024, 11:25:47
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Și mie mi se pare asta o cerere de bun simț să-și definească poziția partidul să știm și noi pentru ce votăm sau nu votăm. Nu e de ajuns o declarație improvizată în nu știu ce emisiune, trebuie o clarificare oficială de la partid anul ăsta înainte de alegeri.
În primul rînd, nu știu dacă este cazul de vreo „clarificare”, mie lucrurile mi se par destul de clare având în vedere cum au decurs evenimentele până acum. Simion a făcut mai multe declarații extrem de grave în 2022 și 2023 (și cred că a început încă de pe la sfîrșitul anului 2021 la o emisiune în care, ce să vezi, îi adresa anumite întrebări Roșca Stănescu („SRS”), parcă la Realitatea tv), în timp ce până azi așa-zisele „conștiințe” de AUR, în frunte cu Lavric, Târziu etc. și alți asociați, să le zicem așa, de tip Terheș, Piperea și care-or mai fi, au tăcut mormîntal, cel puțin în spațiul public, ceea ce din punctul meu de vedere duce la concluzia că AUR, nu doar Simion ca persoană fizică, este un risc, dacă nu cumva chiar o amenințare la adresa securității naționale!

În al doilea rînd, chiar și în cazul în care, cică, ar avea loc vreodată vreo „clarificare”, deși așa ceva trebuia făcut de mult, ea ar trebui făcut cât mai degrabă, orice zi de întârziere agravându-le tot mai tare situația supușilor de AUR ai lui Simion. În niciun caz nu se poate vorbi despre vreo „așteptare” până în buza alegerilor, sau mai degrabă a prăpastiei, pentru că ar fi un subiect (și un pericol) ascuns, neconștientizat și care oricum nu ar putea fi receptat in extremis, asta în cazul în care vreun nenorocit de la AUR ar și avea vreodată vreo urmă că ar urma să „dea el socoteală” „în fața amărîților” de români, așa cum este clar că ne consideră ei.
Reply With Quote