Citat:
În prealabil postat de Iorest
(...) nu de proiecții viitoare ale unuia care tot rostogolește pe forum ca să semene neîncredere, îndoială, diversiune în ultimă fază.
Nu votați AUR ca să câștige tot PNL,PSD, USR cam asta e singura lui placă, (...)
|
Păi este foarte normal să îți faci „proiecții viitoare”, mai ales având în vedere faptele de o gravitate inimaginabilă săvîrșite de nulitatea diabolică Georgică „Che Gargara” Simion; acest măscărici pestilențial nu merită absolut niciun dram de încredere, în afară poate de cea primită de la cei în favoarea cărora vrea acest nenorocit să trădeze pentru ca el să creadă că își va putea împlini „visările” lui absolut delirante și nejustificate de nimic substanțial, iar ceea ce fac eu aici trebuia de mult și trebuie să fie făcut orice publicație mediatică responsabilă din punct de vedere politic, să zicem așa, care poate să contribuie la formarea corectă a opiniei publice.
Eu nu îndemn pe nimeni să voteze PSD, PNL, USR, ADU și așa mai departe, eu nu votez astfel de partide și nu le-am votat niciodată, dar îmi este foarte clar că AUR, din cauza lui Simion care îi discreditează pe toți până la urmă, este, chiar dacă nu am o caracterizare securistă ca la carte, cel puțin un risc, dacă nu chiar o amenințare la adresa securității naționale. Este ceva absolut firesc să îndemn pe oricine să nu voteze un astfel de partid și în special un astfel de personaj diabolic ca Simion.
Eu personal deocamdată nu am cu cine să votez; singura alternativă ar fi fost poate Șoșoacă și SOS ROM, însă având în vedere, deși nu astea ar fi neapărat toate argumentele, felul în care este „protejat”, neatacat Simion, și suspiciunile referitoare la posibile înțelegeri ascunse, nepublice, nedemocratice între Șoșoacă și Simion, practic nu văd nicio variantă pentru care aș vota și dacă se mențin actualele condiții, nu mă voi prezenta la alegeri, cel puțin la cele europarlamentare și parlamentare.
Este o teză falsă că argumentarea nevotării lui Simion și a AURului ar însemna îndemn implicit la a vota pe altcineva, atâta vreme cât nu doar că nu am făcut astfel de îndemnuri argumentate, dar personal nu mă voi prezenta la vot în astfel de condiții. Așa spuneau nemernicii, ticăloșii ăștia de la AUR în 2020, țin minte că am primit un SMS de la ei în care spuneau să „nu las tîlharii să câștige”; e, uite că au ajuns în parlament unii chiar mai tîlhari, mai nenorociți, mai TRĂDĂTORI decât „vechii tîlhari”, anume „AURiferii” lui Georgică „Che Gargara”.