View Single Post
Vechi 17.02.2024, 13:24:04
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
(...) Deja se vede în toată Europa că acest „curent conservator” este un teatru, liderii își încalcă promisiunile cum ajung la putere, se face același lucru dar cu mai mult spectacol.
În România nu există politic niciun curent conservator semnificativ; curentul Simion-AUR nu este conservator, ci TRĂDĂTOR. De altfel, nu știu dacă știi, dar oameni avizați din AUR spun că Simion „este cu Netanyahu” (cel care îl așteaptă pe Antihrist, ba chiar lucrează pentru grăbirea venirii lui, a falsului mesia), ce-o fi înțelegînd ei prin asta.

Simion a făcut declarații trădătoare, referitoare la acele așa-zise „restituiri” de cetățenii, atât în presa română (în emisiunea lui Ciutacu, care are origini iudaice din „Ucraina”), dar și ulterior în presa israeliană.

Cât despre cum este Simion „cu Netanyahu”, s-a văzut foarte clar din emisiunea aia a lui Ciutacu, când se manifesta ca ultimul milog, ca ultimul cerșetor, pretinzînd în fața românilor pe care îi crede „idioții lui” de serviciu, că milogeala, cerșetoria lui trădătoare, abjectă, sub orice demnitate ar fi „cultură a dialogului”.

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
În primul rând la vot trebuie să poți vota cu o conștiință curată, să crezi în ce votezi. Eu nu votez cu bună știință să fie colonizată România de străini că nu sunt nebun la cap.
Mă bucur că îți dai seama tot mai bine cum stă treaba cu Simion. Evident că nici eu mă refer la problemele lui ca fiind de ordin psihiatric, pur și simplu personajul ăsta dovedește că este ANORMAL, având în vedere că un om de nimic ca el, care numai a „parazitat” toată viața lui „civico-politică” valori pe care se vede foarte clar că nu le reprezintă și le-a folosit doar pentru parvenirea lui, a ajuns să spere că ar ajunge președinte de stat, de țară, prim-ministru, ministru sau ce mai visează el în parvenitismul lui.

Ăsta NU ESTE NORMAL, nu vorbesc din punct de vedere psihiatric, ci din punct de vedere caracterologic, al dezvoltării mentalității; pur și simplu nu este ceva normal ca un om de nimic, un parvenit închipuit ca el să aibă speranțe că ar putea ajunge la funcții și răspunderi politice pentru care nu are absolut nimic care să îl recomande.

Iată o scurtă mostră critică la adresa acestui „descreierat”:
„Delir: George Simion se visează prim-ministru. Che Gargara vrea rol executiv”
Reply With Quote