Citat:
În prealabil postat de David_1859
Mă bucur că îți dai seama tot mai bine cum stă treaba cu Simion.
|
Eu n-am nimic dragă cu Simion. După cum am mai zis, cred că e un om cu intenții bune, e capabil, talentat, muncitor, deștept, și toate cele. Doar că lucrurile nu se rezumă la atât. Când umbli prin tot felul de țări, „memoriale”, emisiuni cu oameni suspecți care te încolțesc să faci anumite declarații despre anumiți patrioți interbelici... Există tot felul de ritualuri și vrăjitorii în lumea asta, unele cu o tradiție pre-creștină și reluate puternic prin veacurile XII-XVI în Europa occidentală. Niciun om nu este imun, iar Simion se află sub o presiune imensă. Văd că merge la slujbe duminica, am înțeles că are o viață duhovnicească activă, dar acțiunile și declarațiile sale par să demonstreze că nu este suficient.
Nu știu de ce postezi asemenea lucruri, poate doar să te discreditezi singur că te uiți la astfel de prostii. Mi-ar fi rușine să mă uit la așa ceva până la capăt, darămite să mai dau și altora să-i dezgust. Se vede la fiecare postare de-a ta că problemele tale sunt de altă natură și nu ești un om serios.