View Single Post
Vechi 17.02.2024, 20:58:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Eu n-am nimic dragă cu Simion. După cum am mai zis, cred că e un om cu intenții bune, e capabil, talentat, muncitor, deștept, și toate cele. Doar că lucrurile nu se rezumă la atât. Când umbli prin tot felul de țări, „memoriale”, emisiuni cu oameni suspecți care te încolțesc să faci anumite declarații despre anumiți patrioți interbelici... Există tot felul de ritualuri și vrăjitorii în lumea asta, unele cu o tradiție pre-creștină și reluate puternic prin veacurile XII-XVI în Europa occidentală. Niciun om nu este imun, iar Simion se află sub o presiune imensă. Văd că merge la slujbe duminica, am înțeles că are o viață duhovnicească activă, dar acțiunile și declarațiile sale par să demonstreze că nu este suficient.
De fapt e o singură șansă să votăm AURul ca să mai încetinească din demența de la Bruxelles, vor fi 4 tipuri de voturi diferite, nu trebuie amestecate temele nu trebuie redus totul la ura față de Simion asta e capcana în care vrea să vă atragă jegul de neDavid, prezidențialele sunt chiar ultimele.

Ultimul discurs al lui Simion

https://www.realitatea.net/stiri/act...32b36f3e1a7202

Nu venim în fața voastră cu promisiuni „ce vom face”. Știți ce vom face? Cu siguranță, prin sprijinul vostru, o să îi încetinim în planurile lor bolnave. Și, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să îi oprim pe toți, de la Juncker la Ursula von der Leyen, la doctorul Fauci și toți cei care încearcă să impună noua ordine globală.