Subiect: dragostea
View Single Post
Vechi 22.10.2006, 23:13:39
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Draga va_iubesc....frumos nick si greu de aplicat! Insasi iubirea te invata, eu nu vorbeam de ecumenismul strict oficial...vorbesc de atitudinea noastra vizavi de oamenii din alte confesiuni! Spune-mi, tu crezi ca ceilalti nu se mantuiesc?????
Iosif draga,

Intr-adevar e greu de purtat un nick ca al meu, dar cu cat devin eu mai mica, cu atat revarsa mai mult Dumnezeu. :)

In mesajul tau anterior vorbeai despre BOR, care "s-a implicat f mult in ecumenism", deci am considerat ca e vorba de ecumenismul oficial, care doreste sa relativizeze dreapta credinta. Noi fata de oamenii care nu sunt ortodocsi evident ca avem iubire. Eu vad in ei aproapele meu in suferinta ca nu cunoaste Adevarul. Dar asta nu il pune pe un loc inferior in inima mea, fiindca si el e creatia lui Dumnezeu.

Legat de mantuirea celorlalti, frate draga, Judecata e a lui Dumnezeu. El poate sa-i mantuiasca si pe ceilalti. Dar pana la Judecata, sa ne vedem noi de mantuirea noastra, si asa dificila ca e putina credinta, putina iubire, putina smerenie...Slava Domnului ca avem Sfintele Taine care acopera neputintele noastre! Slava Domnului si pt invataturile Sfintilor Parinti ca sa intelegem Calea spre a avea Viata! Slava Domnului si pentru Sfintii pe care ni i-a lasat ca marturie! Slava Lui si pt Maicuta Sfanta care e de-a pururea rugatoare! Slava Domnului ca suntem ortodocsi! :)

Elena
Reply With Quote