View Single Post
Vechi 18.02.2024, 21:09:56
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

https://www.activenews.ro/stiri/Vict...ticovid-187599

o moldoveancă stabilită în străinătate, cunoscută pentru activismul său manifestat în diasporă, a relatat pe pagina sa de Facebook că s-a ales cu o boală autoimună după vaccinarea anticovid: ”Am fost perfect sănătoasă fizic, apoi în 2023 au apărut dintr-o dată simptome după simptome”.

„2 ani în urmă, exact în februarie 2022, făceam a 3-a doză de vaccin, ca să completez ciclul de înstrucțiuni ale sistemului și să pot zbura în Moldova, la mama.

Celelalte 2 doze le făcusem în 2021.

Recunosc că, deși asumată, a fost o mare GREȘEALĂ din partea mea, și nu mai contează motivele, în primul rând căci speram astfel să putem circula liber, nu mai contează căci e fapt consumat, încă o lecție importantă învățată, și a fost ultimul vaccin, asta știu sigur.

Ce mă întreb eu acum uneori, mai ales în ultimile săptămâni de când mi s-a spus despre boala autoimună, dacă putea fi declanșată de vaccin.

Putea, spun din start mai ales că eu am fost bine, perfect sănătoasă fizic, apoi în 2023 au apărut dintr-o dată simptome după simptome.

Da, știu, și nu exclud alte motive, dar pe care deseori în viață le avem, din păcate, motive emoționale, stres. Or eu una le-am tot avut din plin în ultimii 10 ani.

Așa că, să fie o coincidență că totul mi se intâmplă anume ulterior vaccinării?

Deaceea am o mare curiozitate, deși tare sper să fiți cu toții bine, cei vaccinați, mai e cineva care a avut schimbări radicale, bruște, sau după o perioadă, ce țin de sănătate, în urma vaccinării?

Puteți să îmi scrieți în privat, dacă nu în comentariu.

Mulțumesc.

Gânduri bune.”, a scris Cristina pe contul ei de Facebook.

Mulți dintre urmăritorii moldovencei au precizat în comentarii că s-au confruntat cu o situație similară datorită vaccinului. Iatâ câteva dintre reacții:

„Iti doresc din inimă însănătoșire și multa sănătate Cristina Rodica Sibova
Eu și familia mea nu ne-am vaccinat ai tu știi ca noi am discutat despre asta public și motivele mele.
Dar am prieteni ,vecini care sau vaccinat și ei au recunoscut ca a 3 doza provocat cancerul. Din păcate unul deja nu mai este. Fff sănătos, bărbat, atlet și a plecat la vârstă de 46 ani. Vecinul are cancer la picior, dar urmează tratament deja de un an.
Și mai stiu cazuri care vaccin au provocat boli + la unii au slăbit imunitatea ff tare.”, a scris o femeie în comentarii.

*

„Draga mea, si eu am facut 3 vaccinuri, tot din aceleasi motive ca si tine, si ceea ce am observat, este ca inainte de vaccin, aveam o perioada de multi ani in care nu am racit, ei dupa vaccin, am avut niste raceli groaznice.
Oricum, nu m-as mai vaccina niciodata”, a scris o altă femeie.

Continuarea pe site.