Citat:
În prealabil postat de cozia
Noo cred. Gindeste-te ca daca la fiecare comuna, orasel mic se sta cite 6-8 luni, toata afacerea poate dura zeci de ani( fara gluma) avind in vedere ca in fata ii asteapta inca zeci de mii de comune, sate, catune asezate strategic cum zic ei.
In 10-20 de ani oricum toti, de ambele parti, in tandem vor fi cipati, electronizati, cu ochi rosii, numerar ioc, in loc de seminte prajite pe care sa le spargi sprijinindu-te de o ruina, gindaci prajiti, extremitati din titanium si transformati in soldati UNIVERSALI gen BORG, ca deh, trebuie.
Cu alte cuvinte praf in ochi.
|
Nu mai durează 10-20 de ani, în acest ritm Europa și SUA vor ajunge la sapă de lemn dacă tot aruncă cu bani într-o gaură neagră, taie de la sănătate, dezvoltare, educație ca să țină în viață un stat care oricum e supus eroziunii.
Părerea mea e că asaltul rusesc de după Paști va fi foarte agresiv și vor ataca pe toate direcțiile, deja forțează și înspre Zaporoje, posibil și Khersonul să cadă din nou tot în mâna lor.
Rândurile armatei ucrainene sunt umplute de tot mai mulți bărbați în vârstă care nu mai fac față pe front, semn că nu mai există tineret în țară
https://r3media.ro/armata-ucraineana...stnici-tineri/
Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, vârsta medie a personalului forțelor armate ucrainene crește. Bărbații de vârstă mijlocie luptă astăzi împotriva agresiunii ruse. Este dificil pentru comandanți să planifice operațiunile necesare pentru atingerea obiectivelor campaniei, conform Remix News.
„Vârsta medie a unui soldat din batalionul meu este de 45 de ani”, a declarat pentru publicație Dmitro Berlin. El este comandantul batalionului celei de-a 32-a brigăzi mecanizate separate a Forțelor Armate ucrainene. Soldații brigăzii luptă astăzi lângă Kupiansk, pe frontul de est.
„La această vârstă, este deja dificil să îndeplinești toate sarcinile necesare. Unora chiar le este greu să transporte muniție și armătură”, a recunoscut Berlin.