View Single Post
Vechi 21.02.2024, 08:43:27
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TudorStefanbz Vezi mesajul
De-a lungul timpului am adunat multe și sper să fie în favoarea mea, eu am fost trup și suflet pentru copil ea nici măcar nu l-a dorit ai mei ne-au ajutat din plin și acum scăpată de greutăți să îl ea ea de-a gata? Nu e corect.De bani nu e problemă am job bun.Copilul a fost mai mult la mine crescut e adaptat acolo dar nu se știe pe viitor ce îi poate mintea, ca spun dacă era devotată nu se ajungea așa dar mi-e teamă pentru copil ca pe mâna ei e vai de el ..dar trebuie să-mi joc cartea nu am ce face…
Va urati si va razboiti pentru copil? Ce urmari rezulta de aici in sufletul lui?

Nu poti desparti un copil de mama lui, mai ales daca o iubeste cu adevarat.
Tu vrei sa te scapi de mama copilului tau? O judeci, ii judeci familia, o condamni... e clar ca ai un interes rau si nedrept. Esti ca un egoist lacom care vrea sa-si rapeasca propriul copil. Lasa-l in grija Lui Dumnezeu. Roaga-te pentru el si pentru mama lui. Asta e tot ce poti sa faci bine. Rugaciunea ajuta foarte mult, rugaciunea poate foarte mult. Roaga-te sa fie si sa se faca voia Lui Dumnezeu cu ei, nicidecum a ta. Leapada-ti voile, dorintele si interesele caci te duc in cearta si fapte rele. Linisteste-te si ofera doar rugaciuni tainice si iubire si impacare celor din jur. Lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu te opune decat pacatelor, nedreptatilor tale, lasa evenimentele sa-si urmeze cursul lor firesc. Va fi bine.

Nu cauta persoane potrivite ci cauta sa iubesti cu adevarat... fara patimi patimashe... pe oricine iti da Dumnezeu.

La ce mi-ar folosi ceva sau cineva cu care ma potrivesc dar pe care nu iubesc? La amagire! Mint si stric viitorul in desert.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 21.02.2024 at 08:54:15.
Reply With Quote