View Single Post
  #20  
Vechi 22.02.2024, 22:17:40
Iorest Iorest is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Mesaje: 3.227
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ma refer la faptul ca inainte era pe forum o atmosfera agresiva, tot timpul, intretinuta de mai multi useri. E cel mai agresiv mediu pe care l-am intalnit pana acum. Numai tu nu vedeai nimic si ti se parea normal, ii si apreciai pe userii care creau acea atmosfera, gen AlinB.
Eu nu prea am ce să fac, dar Alinache știa și când să pună stop mi se părea câteodată că avea anumite lucruri amuzante, asta îmi plăcea la el, tu aveai comentarii bune pe sport, pe dogmatică, chiar acum dacă stau să mă gândesc era o măgărie să critic succesul Simonei Halep, acum când nu mai contăm în mai niciun sport mi se pare că s-a lăsat o liniște.


Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu stiu cine e bot, pe Cartianu il stiu, dar tu reduci la doi oameni critica fata de Simion, cand il critica toata tara.
Nu îl critică toată țara, peste tot unde merge găsește și oameni care să vină spre el, să-l salute să se fotografieze, au câștigat pe diaspora în Italia și au scoruri bune pe Marea Britanie în 2020.
Eu zic că e văzut de unii ca o speranță a politicii românești.


Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Demagogii si partidele populiste au succes cand e o stare de nemultumire si par varianta cea mai buna, cand sunt, de fapt, varianta cea mai rea. Iar starea de nemultumire este si creata artificial, partial.
Domnule cei mai mari demagogi sunt PSD si PNL care zic că vor să facă bine statul, dar îl căpușează cu angajați inutili, cu cheltuieli exorbitante, m-am cam săturat de mizeriile astea.
Dacă nu avem sport, cultură, industrie e și din vina PSD PNL care au acceptat să ne vândă ca pe niște vite în târg, pe noi și resursele țării.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cei ce s-au dus si lucreaza in strainatate compara conditiile de acolo cu cele de la noi, dand vina pe conducere ca nu suntem la nivelul lor. Ceea ce e gresit, noi nu ne putem compara cu tarile din vest, ne putem compara doar cu fostele tari comuniste, in acest moment.
Da frățioare Cehia e peste noi, Polonia e peste noi, Croația ne va depăși, Slovacia e peste noi, Slovenia cu istoricul dezmembrării Iugoslaviei e peste noi, nu văd pe cine depășim.

În Albania s-au construit prin munți drumuri de viteză, noi stăm după tunelele alea împuțite pt urși.


Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De exemplu, acum 20 de ani Ungaria avea PIB-ul de 2 ori mai mare decat al nostru, acum noi il avem de aproape 2 ori mai mare decat al lor.
Ungaria nu are resurse, dar tot pune la punct ce are, ștranduri excelente, în Ro sunt puține ștranduri bune chiar în vestul țării, mă uitam la o știre din Arad ce mizerie de ștrand cu mătasea broștii era.
Și în Arad au fost doar jegurile de la PNL au împărățit, baronul local Falcă unul din preferații lui Băsescu, n-a fost nici PSD, nici AUR, nici PRM, nici PNTCD nu cred că a fost.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nicio conducere nu poate aduce o mare imbunatatire, o sa progresam cam in acelasi ritm. De aceea sunt demagogi cei ce spun ca vor aduce un mare salt inainte, doar daca ei vor ajunge la conducere.
AUR a făcut o caravană medicală cu bani puțini care a ajuns în localitățile unde a închis Boc dispensare și spitale.

Au dovedit că se poate cu resurse infime, au făcut în 2020 un autocar de la 0 aproape și au reușit să aducă vizibilitate cu el pt partid.


Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
AUR a fost creat ca o miscare pentru unirea Basarabiei cu Romania, au inceput sa aiba sustinere odata cu adoptarea populismului si demagogiei si axarea pe politica interna.
AUR e o stare de spirit, e un partid care a ieșit pe lupta împotriva dictaturii lui Ludovic Orban din Pandemie, nu e doar o singură temă sunt mai multe, e și un partid pro diaspora, e și pro Biserică, pro Referendumul pt Familie, pro Sfinții Închisoriilor și a recuperării memoriei românești.

E un partid care a fost votat de mulți tineri nu de nostalgici.
__________________
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2.

Last edited by Iorest; 22.02.2024 at 22:20:09.
Reply With Quote