Citat:
În prealabil postat de cozia
M-am gindit la aspectul asta. Evident ca nu la asta am facut referire ci la faptul ca ei in universul lor de factura pur iudaica-a-imparatul-lumesc fac planuri pe zeci si sute de ani referitor la noi la toti. De exemplu sub-proiectul-test urss tot de factura iudaica suta la suta a rezistat ~70 de ani insa a scapat din mana la un moment dat. Le-a trebuit inca citeva decenii buna pina au recladit controlul total( prin racolari a tradatorilor) si incetarea proiectului odata cu semnarea intelegerii de la Malta din 89.
|
Asta știu că ei se închipuie dumnezeii lumii, că doar asta îi învață zeul lor Lucifer și le promite marea cu sarea. Realitatea-i diferită, sunt doar marionete care vor fi aruncate la gunoi, și Hristos va birui în veci.
Ioan Ianolie: „În temnițe s-a realizat maxima confruntare dintre Dumnezeu și satana. Acolo erau evidente duhurile, acolo nu mai erau posibile dulcegăriile și jumătățile de măsură. Temnițele au scos la iveală forța creștinismului, care este capabilă să învingă acest veac.”