View Single Post
Vechi 29.02.2024, 09:26:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Argesean123 Vezi mesajul
frate zici ca stau de vorba cu chatgpt aici
sunteti suspect de dubiosi amandoi, si cozia si lorest
Nu vezi că am cont dinaintea ta aici pe forum, și dinainte să existe chat gpt, chiar de mult am vrut să plec de tot, dar nu știu de ce mai sper încă în revenirea românilor măcar pe o linie de plutire, mai de Doamne ajută!

Citat:
apoi postez in urma recomandarii cu pelerinaje "In ceea ce tine de partea cu femeile de 40-50 ani divortate, in primul rand nu m-as cupla niciodata cu o femeie divortata" si deduci ca eu caut doar femei peste 40 ani
Poate și asta e o gândire superficială că femeile divorțate sunt așa și pe dincolo, diferă de la om la om.
Dacă aș fi preot sau duhovnic mi-aș dori să am resursă umană în Biserică, chiar dacă omul a mai trecut printr-un divorț sau are un drum sincopant prin viață.

Citat:
Statistic, logic ar trebui mai bine de un sfert din ele sa nu fi fost in situatia asta, si e un procent modest avand in vedere ca traim in niste timpuri in care nu prea se mai fac nici copii si nu prea se mai intemeiaza casnicii intre varstele astea.
După statistici undeva la 40% și ceva la sută din populația României era necăsătorită la recensamânt, nu știu dacă necăsătoriți + persoanele divorțate nu sunt majoritare în Ro că erau două criterii diferite și unul îl excludea pe altul dacă completai

https://www.stiripesurse.ro/noi-date...i_2769045.html

Citat:
Ce treaba are ca au trait in concubinaj sau nu. Am scris eu undeva criteriul asta?
Discutia era ca nu mai poti ajunge usor la punctul ala in care sa mergi la prima intalnire. cu orice femeie normala, nu vorbeam de desene animate ce ati dedus voi
Asta nu e vina noastră, nu știu de ce am fi tot noi vinovați pt aspectele la care nu lucrezi tu.

Citat:
Nici nu au cum sa participe femei la discutie aici cat timp ati spurcat subiectul
Cum să spurcăm subiectul când noi te-am ajutat să-l duci la sute de accesări și ai câștigat și vizualizări de profilul de forum datorită nouă.
Dacă nu comentam niciunul nimic în 24 de ore se stingea toată treaba.

Citat:
Si nu au cum pentru ca majoritatea nu empatizeaza in primul rand cu starea barbatului singur,
Asta e adevărat fiindcă nimănui nu-i place plânsul de milă pe termen lung sau îngerii neputinței.

Citat:
in al doilea rand nu empatizeaza pentru ca majoritatea au social media si le vine foarte usor sa se cupleze daca vor, atunci cand vor, indiferent ca sunt cele mai crestine din judet sau nu.
Nu e adevărat 100% și ele își pot lua țepe sau pot fi jucate pe degete de bărbați gagicari, deci riscul e și pt ele dacă sunt superficiale, să se ardă și mai rău.

Citat:
In al treilea rand, femeile care "se dau pe internet" pe forumuri sunt in general cu boli mintale tratate sau nu.
Aici devii grav, iarăși ai stilul de a generaliza, poate femeile care sunt pe net au o inteligență socială mai mare decât media, n-ai de unde să știi.

Citat:
N-au ce sa aduca in discutie pentru ca astfel de oameni de multe ori sufera de depresii grave si anxietati la limite astronomice, nu le impinge nimic sa iasa cu cineva sau sa cunoasca ceva legat de subiect.
N-ai de unde să știi că e așa, poate și depresiile alea sunt din cauza virtualului, că virtualul a acaparat viața reală.

Citat:
Mda, poate fi o perspectiva reala aici, ceva combinatie intre joc la loto, whishful thinking si incercare cu asteptare interminabila. E la fel ca aia cu agatatul la biserica. Dupa logica ta, de ce nu ma abordeaza babele chiar la biserica sa-mi zica, hai sa-ti dau o nepoata!? nu stiu ce sa mai zic.
Păi nu te abordează babele bă, dar poate din aproape în aproape afli de cineva, cozia se referea la reclama din om în om, o prietenă a prietenei, a verișoarei s-ar putea să fie potrivită.

Nu știi ce nepoată are fiecare bătrână, că răsare câteodată la brațul ei câte o frumusețe de te topești ca untul în soare.

Citat:
Mda, posibil sa fiu prea pretentios, daca tot sunt la capitolul reflexie.
Păi tu ești genul de om care în loc să acționeze și să se lovească cu bune și rele de realitățile din teren, face scenarii, proiecții, generalizări, îți tai singur elanul cu critici duse la extrem.