View Single Post
Vechi 29.02.2024, 11:39:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Argesean123 Vezi mesajul
bine de stiut
imi doresc ca biserica sa-i excomunice din timp pe acesti indivizi totusi, pana nu le vin idei cu drepturile omului in ceea ce priveste religia, si peste vreo 20 de ani de trezim ca dau politicienii lege ca sa oblige biserica sa oficieze fortat si taina casatoriei in biserica
Timpul se comprimă mult mai repede din cauza social media, s-ar putea să fie mai repede decât 20 de ani.

Citat:
poate e naiva expunerea, dar eu sincer nu inteleg de ce s-a ajuns la psihoza asta. cat timp casatoria este o taina cu provenienta religioasa, de ce in timp s-au amestecat autoritatile administrative in treburile astea. probabil din urma divorturilor, ca sa se faca stiut de fapt cine le da si le ia drepturi
Napoleon a fost cel care a introdus căsătoria civilă, dar pe stat îl interesează doar unde ajunge moștenirea probabil.

Citat:
, presupun ca au nevoie sa fie recunoscuti oficial ca familie pentru a putea adopta copii. alta explicatie nu am de ce ar vrea sa fie oficial familie gay. posibil sa se fi ajuns sa fie atat de rau dusi cu capul, incat aia feminini pur si simplu se identifica cu femeile si nu au cum sa conceapa alta realitate in ceea ce tine directia unui cuplu
E chiar mai periculos de atât, dacă apare o instituție nouă trebuie protejată de stat, apare o reacție în lanț educația va fi contaminată de la vârste fragede despre alte tipuri de familie și că unii colegi pot avea doi tați sau două mame.

Apare un punct de referință periculos, care poate trage toate standardele sociale în jos, plus că parteneriatele civile mai bine de 70% sunt accesate de cupluri heterosexuale, dar astfel de cupluri au desacralizat taina familiei.