[HTML=Iorest;676154]Cam în cât timp s-a întâmplat toată treaba, eu remarc cel târziu că după 2010 s-au dus spre 0 forumurile, blogosfera, au mai fost mici pâlpâieli în sus.
Știi ce e culmea că anii de scădere a forumurilor și de golire a mănăstirilor de aspiranți coincide cu anii de criză crâncenă gestionată la rupere de PD-L când au șters-o milioane peste graniță în mod masiv.[/html]
Pe toate grupurile cu care am avut tangenta s-a intamplat acelasi lucru, nu stiu ce grupuri ai vazut tu. E posibil sa fie si grupuri care nu au mai avut useri, eu vorbesc doar de grupurile pe care le cunosc. Tu nu ai observat si ca pe acest grup s-a intamplat acelasi lucru, intr-o perioada ceva mai lunga. Primul grup pe care am intrat a fost din intamplare, am inceput sa primesc referinte si am vazut ca era acolo parintele Nistea din Paris. La un moment dat am discutat cu domnia sa ceva si mi-a spus ca aceste forumuri sunt un mediu agresiv, el recomanda sa nu se stea pe ele. Pe acel forum, ca in toate pe care le-am vazut, a intrat un user agresiv, care a adunat cativa useri in jurul lui. Culmea e ca acel forum se mai desfiintase odata inainte, din cate am inteles tot din cauza certurilor. Acel grup a inceput sa ii atace pe cei mai slabi sau pe cei noi intrati. Eu (si alti useri) i-am tras atentia adminului ca o sa se duca de rapa forumul, pentru ca acel grup alunga membrii care erau mai demult si ii facea sa plece pe cei noi care intrau. Exact asta s-a intamplat dupa ce am plecat eu. Pe acest forumuri daca userii de baza pleaca si cei noi sunt alungati e sigura destramarea grupului.
Toate partidele au actiuni populiste, ca sa atraga voturi. Unii candidati dadeau plase cu produse. Tu nu ai observat agresivitatea lui Simion si a membrilor AUR? Cine a bagat-o in parlament pe Sosoaca? Asa au ajuns si nazistii la putere, partidele extremiste si agresive nu sunt niciodata o optiune, orice e mai bine decat ele.
|