Citat:
În prealabil postat de Iorest
Până la urmă pe mine nu m-a alungat nimeni, cine a vrut să rămână a rămas.
Avansul tehnologiei a distrus forumurile, au apărut alte platforme mai atractive.
|
In general e adevarat ce spui, cred ca lumea si-a pierdut interesul pentru forumuri. Eu ti-am dat exemple de pe forumurile pe care le-am cunoscut, cand inca aveau destui useri. In legatura cu tine, in primul rand, tu ai intrat pe forum in 2016, daca imi amintesc bine atunci deja plecasera multi useri. MihaiG, cel mai agresiv user, fusese exclus de doua sau trei ori de pe forum, revenind de fiecare data cu alt nickname. In al doilea rand, cine sa te alunge? Tu ai apreciezi pe userii agresivi si ai avut discutii cu useri pasnici, ca mine, care n-o sa te atace si jigneasca ca sa te faca sa te gandesti sa pleci de pe forum. In al treilea rand, pe tine nu te intereseaza ca e un mediu agresiv. Nu te adecteaza ca alti useri sunt jigniti sau atacati, atata timp cat nu ti se intampla tie.
Citat:
În prealabil postat de Iorest
George Simion nu e agresiv fizic, dar e omul care a ajuns la o stare de lehamite față de hoții care ne-au condus.
Ți-am zis ce calități văd la el e tânăr, știe să organizeze, să coaguleze oameni în jurul lui, are disponibilitate la efort pe deplasări lungi, are un liceu bun absolvit și o Facultate bună.
Nu a împlinit 40 de ani și a ajuns liderul partidului momentului, a făcut și greșeli, dar multe greșeli le face din epuizare, și când e provocat, nu le face pentru că e un om pervers.
E un om familist și va avea și copii, nu ca împuțitul de Iliescu sau Iohannis care vor totul numai pentru ei și nu se mai satură.
Câte țări din Europa mai au un lider de partid care se duce spre 20% la 38 de ani ?
|
E surprinzator ce spui, tu ce parere crezi ca au unii rusi de Putin de are o mare sustinere? Stalin era extrem de popular in Rusia, desi omorase milioane de rusi. Iohannis e perceput ca foarte corect, desi si-a insusit pe nedrept niste case. Hitler avea o mare sustinere intre nemti. Toti acesti susatinatori alegeau sa vada doar partea buna si sa gaseasca scuze si ecplicatii pentru ce faceau rau. Nu trebuie sa il denigreze nimeni pe Simion, faptele lui il reprezinta. E un badaran lipsit de bun simt si buna crestere, nu foarte diferit de Sosoaca. Si legionarii erau cu credinta, iar cand au venit la putere au inceput teroarea. Pe Hitler l-au pus cancelar pentru ca au crezut ca e un partid prea extremist ca sa aiba o sustinere majoritara si il pot manevra. Imediar dupa ce a ajuns la putere i-a omorat sau inchis in lagare pe toti oponentii, intr-un an mai avea nicio opozitie.