View Single Post
Vechi 05.03.2024, 10:25:59
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Eu am văzut deja înregistrarea când a ieșit prima oară, nu e nevoie de David să spună ce știa deja toată lumea:

14:20 - https://youtu.be/eWBFdC_L8_s?t=859
Asta este părerea matale că „știa toată lumea”. Eu aflasem nu cu multă vreme în urmă de acea înregistrare scurtă pe care am și menționat-o, în ciuda jocului specific de „alba-neagra” făcut de „Iorest”, specific și lui Simion și se pare că în general „AURiferilor”; chiar mai recent, cu puțină vreme înainte de a posta linkul dat de tine, îl descoperisem și eu, absolut din întîmplare, la o secțiune de comentarii a unui sait „de profil”.

Nu este adevărat că știe toată lumea, și mai ales că ar și înțelege despre ce este vorba, care ar fi și sînt implicațiile trădării lui Gică „Panaramă”. Doar ca un exemplu, deși aceste lucruri sînt ținute bine ascunse și mai ales ferite de orice dezbatere publică rezonabilă, n-ai decât să citești comentariile de pe YT de la linkul respectiv și vei vedea că aproape nimeni nu a sesizat chestiunea extrem de gravă, parcă aproape toți erau niște „analfabeți de-ăia funcționali” sau niște personaje dintr-acelea cu „școală ajutătoare” (cum și sînt unii dintre fanii lui Georgică „Che Gargara”) sau poate doar niște fanatici de-ăia aberanți cu lipsuri grave de discernămînt politic și moral.
Reply With Quote