Citat:
În prealabil postat de RappY
Eu n-am nimic dragă cu Simion. După cum am mai zis, cred că e un om cu intenții bune, e capabil, talentat, muncitor, deștept, și toate cele. Doar că lucrurile nu se rezumă la atât.
|
Nu este deloc un om cu intenții bune, se vede foarte clar din faptele lui că este tipologie de „traficant”, adică este dispus să „traficheze” interesele spirituale, morale, politice și așa mai departe ale unui popor întreg, ale unei țări întregi, pentru interesele sale meschine, de parvenit, de escroc blestemat, „visări” absolut incredibile pentru un om normal și pentru care el nu are absolut nimic să îl recomande. Am mai argumentat, personajul este profund anormal, și probabil că i s-a și „urcat la cap” de-a lungul timpului cât a fost folosit, ca să fie „legendat”, cum a spus și Dragnea, pe mâna lui Coldea, fost șef adjunct al SRI, de oameni din servicii secrete.
Citat:
În prealabil postat de RappY
Văd că merge la slujbe duminica, am înțeles că are o viață duhovnicească activă, dar acțiunile și declarațiile sale par să demonstreze că nu este suficient.
|
Nu are nicio viață duhovnicească, și în niciun caz „activă”, la ăsta totul este o farsă permanentă, el se folosește de orice și chiar și de oricine apucă (a se vedea și „parazitarea” incalificabilă a imaginii papei de la Roma) doar pentru a duce oamenii în înșelare și pentru a ajunge în poziții din care să încerce să pună în aplicare
intențiile sale profund malefice, distructive, care clar că îi sînt influențate subtil de diavoli, de satane, așa se și explică faptul că a ajuns „pudelul” unui personaj care a declarat foarte clar că îl așteaptă și chiar lucrează pentru a grăbi venirea lui „Mesia”, a falsului mesia, adică a lui ANTIHRIST.