Citat:
În prealabil postat de Iorest
Concret la David m-a enervat că vedeam exact cuvintele cheie acele triggere din narațiunile manipulatorii ale lui bot, cartianu presa haștag rezistă care e cea mai urâtă fațetă a neosecurității pt că sunt oameni foarte cinici și au un sânge rece în a demoniza imaginea unui om sau a batjocori principii.
|
Nu știu ce „cuvinte cheie” observi mata, sigur la mine nu le percepi pe cele reale, însă în ceea ce privește diverse critici aduse lui Simion evident că mă mai ajut și de analizele altora, pe care pe fond nu îi susțin și nu i-am susținut niciodată, dar asta nu înseamnă că absolut tot ceea ce spun ei este greșit așa paușal. Inclusiv observațiile altora eu le integrez în spiritul argumentărilor mele, și mai mult decât atât,
pot să îi transmit „fratelui” „Iorest” că am fost și sînt chiar o victimă a acelei „neosecurități”, a acelei Poliții Politice Represive exact pentru lupta mea de mai demult împotriva lor (și nu doar împotriva lor, că au fost mai multe „sisteme” antiromânești și antiortodoxe împotriva cărora am luptat) atunci când era tare „bătaia peștelui” adică prin perioada 2015-2020. (Mai mult, pot să îți spun „cu mâna în foc” că actele de poliție politică represivă comise, că au fost mai multe, împotriva mea au fost comise, și chiar în formă continuată, prin intermediul unor sau mai exact de către personaje din conducerea B.O.R. Acum ai înțeles, domnu Iorest, cu cine stai mata de vorbă?) Așa încât te asigur că „acuzele” matale la adresa mea nu doar că sînt nejustificate, lipsite de substanță și de adevăr, dar sînt de-a dreptul impertinente.