Citat:
În prealabil postat de David_1859
Eu cred că Eminescu, și nu doar el, se răsucește în mormînt când vede cum escrocul ăsta „politic” de cea mai joasă speță terfelește multe dintre principiile și valorile în care el a crezut, pentru care s-a și jertfit în multe feluri.
|
George Simion a avut oferte să intre în PMP, PNL, a luat-o de la 0, de la firul ierbii mie tocmai asta îmi spune că e un om care clădește de la bază, cu răbdare, nu e unul care sare pe un val.
În 2020 nimeni nu avea curaj să-și ia amenzi pt proteste în afară de el, o mână de oameni și Șoșoacă(ce-i al ei, e al ei):
Citat:
Din nefericire, am văzut că mai sînt persoane în AUR care fac astfel de comparații nu doar inadecvate, dar inacceptabile, incalificabile din partea unui intelectual care mai e și profesor la o facultate de teologie ortodoxă, privitoare la Simion, atitudini care nu fac decât să îi cimenteze acestui terchea-berchea falsa lui imagine despre sine care i-a fost legendată și pe care și el și-a legendat-o și implicit să contribuie la „nevoia” lui de cult al „personalității” sale (și să întărească supraevaluarea valorii și rostului partidului „de tinichea”).
|
Oricâtă ură ai avea față de el, calitățile lui nu i le poate anula nimeni, au fost mulți care au încercat să-l copieze și sunt niște veleitari care nu pot trece pragul.
Până și intelectualii lui Băsescu îl urăsc fiindcă ei se visau liderii unui pol conservator cumva după Băse se vedeau preluând ei ștafeta, dar a venit unul de 37 de ani și i-a săltat din ghete cu tenacitatea lui.
George Simion știe să organizeze oamenii, are anduranță pe termen lung, învață din greșeli, nu ignoră social media și întâlnirile față în față, județ, cu județ.
Citat:
Spre exemplu ceva asemănător am mai citit pe blogul scriitorului CHIRA VASILE (care era membru al AURului la vremea celor scrise, și poate mai este și în prezent), care îl asemăna, oarecum, pe Simion cu Burebista, Decebal, Mihai Viteazul și alți eroi, mai ales dintre cei unificatori ai românilor, din istoria ginții românești.
Convingerea mea este că este foarte grav ce se întîmplă în AUR.
https://vasilechira.wordpress.com/20...al-de-catre-v/
|
Nu știu cine e Chira Vasile, nu citesc fiecare vlog, fiecare colț de internet, fiecare fițuică, eu văd că George Simion efectiv a măcinat 4 partide, era și partidul lui Pleșoianu și Șerban Nicolae care s-au scurs sub prag.
PMP-PRORO-ALDE-PARTIDUL ECOLOGIST - Pleșoianu.
Urma să dizloce și PNL-ul dar s-au aliat de frică ca să nu se vadă că sunt sub AUR.
Dacă George Simion reușește să trimită PNL-ul la lada de gunoi a istoriei la fel ca PNTCD-ul să trăiască 1000 de ani el și colegii săi de tovarășie