View Single Post
Vechi 11.03.2024, 17:09:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Pe tine nu te-ar deranja să ți se spună că ai capacitate intelectuală limitată ?
Nu stiu cum ai inteles tu asta, ca ma refer la tine, eu am spus ca mie mi-a spus asta Rappy cu cateva zile in urma. Iar eu ti-am rapuns la afirmatia, ta, ca nu e nimic in neregula, doar sunt eu prea sensibil.
Citat:
Ai spus mai mult de Iulian Niștea, care oricum a demolat el forumurile respective că nu mai avea timp de ele.
Iar forumul lui Pruteanu de pildă a scăzut fără agresivitate, nici nu se compară cu acesta, într-o vreme erau uniii care acuzau acest site și forum creștin ortodox că e deținut de evrei.
Păi am dat exemple, majoritatea forumurilor au scăzut în afară de softpedia, și forumuri de mămicuțe, sau de nunți sau de alte nișe au scăzut, chiar și site-uri creștine fără comentarii, deci unde nu e ură au scăzut ca nr de accesări.
Am scris doar o fraza despre pr. Iulian Nistea, am explicat inainte ce s-a intamplat pe 4 forumuri, adica pe toate pe care le-am urmarit. Adica forumul Odaia de sus, cu Alin, forumul cu pr. Iulian, forumul catolic si acest forum. Eu am ajuns pe acel forum pentru ca era parintele, dar acel forum nu era despre religie, parintele a scris doar cateva subiecte, forumul a continuat la fel si dupa. Suntem de aceeasi parere, ca forumurile au scazut, aici te-am aprobat de la inceput, doar ca eu sunt de parere ca au scazut din cauza atmosferei, userii agresivi au fost restrictionati, iar ceilalti s-au saturat de agresivitatea de pe acele forumuri. Nu am fost pe forumul lui Pruteanu, am citit din cand in cand de acolo, am vazut ca parintele sustinea niste ciudatenii (e putin spus), era criticat de unii useri.
Citat:
Da frate de exemplu tu nu prea suporți să fi contrazis chiar cu argumente, fără niciun atac la persoană și pui etichete, de iubitor de demagogie, faci acuze susținător de agresivi, limitat intelectual șamd, împarți oamenii în tabere dacă remarcă că unul are și calități, ții minte 10 ani de acuma dacă unul te-a contrazis cândva.
Ti-am scris mai sus ca ai inteles gresit, in rest ar trebui sa dai niste exemple, pentru ca e invers decat ceea ce spui, sunt foarte rabdator. Nu am fost restrictionat niciodata de pe un forum de acest gen, nici macar nu am fost acuzat ca am jignit, chiar cand eram atacat sau jignit. Pe forumul catolic ramasesm singurul ortodox care nu eram filocatolic, restul fusesera restrictionati, desi scriam apasat impotriva catolicismului. Aproape intotdeauna scriu doar la subiecte pe care le-am studiat sau, daca nu stiu ceva, caut inainte sa scriu. Si spui ca eu gresesc cand spun ca tu ii vezi pozitiv pe cei agresivi si ai o parere negativa despre userii care nu-s agresivi.
Citat:
Iar la Simona Halep am recunoscut că am greșit criticând reușita cuiva, dar atât nu și atitudinile ei de superioritate umflate de lingăi care-i tolerau orice și care între timp s-au transformat în hateri, tu nu ai recunoaște niciodată că ai greșit sau te înșeli în privința cuiva.
Din cate imi amintesc despre asta am vorbit, despre atitudinea si caracterul Simonei, nu despre cariera ei. Eu ma sustinut ca e o persoana buna si modesta, tu ai spus invers. Da-mi, te rog, un exemplu unde am gresit si nu am recunoscut, eu nu pot sustine ceva ce e o minciuna, deci nu insist niciodata daca sustin ceva gresit, care ar fi o minciuna.
Reply With Quote