Citat:
În prealabil postat de RappY
ActiveNews a arătat că toate celelalte partide relevante sunt pro-avort, deci sunt descalificate de acest îndreptar: https://www.activenews.ro/opinii/BOR...ectoral-188066
Cel mai normal mi se pare ca BOR să dea îndrumare cu cine să votăm dacă ne interesează apărarea credinței. Pe mine nu mă preocupă politica, mă distrage de la lucrarea de mântuire, și nu mă cred vreun înțelept care să știe toate complicațiile din politică. Ăsta e un subiect complex pentru oameni preocupați, prefer să fac ascultare în astfel de cazuri.
|
E nevoie de fiecare vot pt AUR, contează mult și votul tău și al meu, (poate diferența va fi făcută pe muchie la unele alegeri) trebuie să ne mobilizăm masiv încă de la primele ore ale dimineții, să nu plecăm în concediu în 9 iunie decât aproape de casă votând înainte.
Ar fi important dacă ar veni 1 milion de români din diaspora în concediu acasă și să schimbe componența la locale împotriva PNL-PSD-UDMR și pe unde mai împărățesc ăștia.
Am încredere în voi că putem să scoatem un rezultat istoric care să deschidă drumul pt resuveranizarea reală a României.