View Single Post
Vechi 11.03.2024, 22:28:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Aproape intotdeauna scriu doar la subiecte pe care le-am studiat sau, daca nu stiu ceva, caut inainte sa scriu. Si spui ca eu gresesc cand spun ca tu ii vezi pozitiv pe cei agresivi si ai o parere negativa despre userii care nu-s agresivi.
Nu am o părere rea despre cei care nu-s agresivi, nu știu de unde a reieșit asta, fiecare cu caracterul lui.
Dacă un om e mai bătăios nu înseamnă că e agresiv neapărat.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Din cate imi amintesc despre asta am vorbit, despre atitudinea si caracterul Simonei, nu despre cariera ei. Eu ma sustinut ca e o persoana buna si modesta, tu ai spus invers. Da-mi, te rog, un exemplu unde am gresit si nu am recunoscut, eu nu pot sustine ceva ce e o minciuna, deci nu insist niciodata daca sustin ceva gresit, care ar fi o minciuna.
Simona în vremea aceea își trata colegele cu o anumită superioritate, nu mi s-a părut neapărat bună.

Are vreo 33 de ani și nu s-a preocupat să lucreze talantul nașterii, deși a fost suspendată mult și avea timp de o sarcină, din contră s-a preocupat numai de un carierism agresiv, care subminează familia, bărbatul - feminismul a distrus societățile occidentale.

Până și tratamentele alea, le-a făcut tot din disperarea de a reajunge în top, mi-a adus aminte de disperarea lui Maradona care umbla cu tot felul de adjuvante potențatoare de efort.

Last edited by Iorest; 11.03.2024 at 22:31:45.
Reply With Quote