View Single Post
Vechi 12.03.2024, 09:48:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Am găsit model cu care putem vota: Florin Călinescu, partidul PDU.

Florin Călinescu nu E scandalagiu ca cei doi miri: Simion + Sosoaca, și pare că partidul lui cu Diaspora ar fi serios.
Florin Călinescu nu trece de 1%, omul e născut și mort speranță, singura șansă e să candideze cu partidul lui pe listele AUR.
Orice fragmentare a votului de sub AUR, ajută PNL-PSD că se redistribuie locurile pt tot ce nu trece pragul.

Nu știu ce înțelegi tu prin scandalagiu, dar USR ocupase într-o vreme piețele și Simion tocmai ce a reușit să le ia și cultura protestului și a implicării civice, curmându-le ascensiunea.

Într-un fel e bine că piața publică e ocupată de pro-suveraniști, nu de haștagiști mimetiști care vor să ne dizolvăm identitatea în numele unor principii superioare pe care nici ei nu le respectă.

Citat:
Dar nu știu prea multe de ei. As vota doar pentru Florin că na E om inteligent.
Dacă ar fi un om inteligent nu ar fragmenta votul, nu se știe dacă are partid înscris la tribunal cu ștampilă și dacă strânge 200.000 de semnături să fie pe buletinul de europarlamentare.
A face politică doar de dragul de a te afla în treabă e o risipă și pierdere de timp și al tău și al oamenilor care te votează.

Citat:
Știți vorba aceea, când doi se ceartă: AUR cu SOS, al treilea câștigă? 😂😂 Bine e partid mic PDU, dar na.
Când doi se ceartă câștigă PNL-PSD că ei culeg primii locurile neocupate de cei care nu trec pragul.

E bine totuși că nu mai votezi USR PLUS și că ai ieșit de sub înrâurirea lor, tot e un pas înainte.