Citat:
În prealabil postat de Iorest
Eu spuneam de o modalitate de a șmecheri pe care am văzut-o la unii dintre ei
|
Asta o poti vedea la toate popoarele si religiile.
Si la romanii ortodocsi sau penticostali.
Citat:
Orice om are o hibă, dar nu orice om încearcă să profite, să te șmecherească, să se strecoare în căminul tău ca să-l distrugă din interior sau să-i schimbe compoziția.
|
Si vrei tu sa spui ca toti musulmanii fac lucrurile alea despre care scrii?
Cu cati musulmani ai interactionat pana acum? Zeci, sute?
Citat:
Vezi bărbați în putere, capabili să muncească și să întrețină o familie care se țin după femei pe aici, dar lasă acasă cine știe câte guri de hrănit. E o forță de invazie.
|
Asta e alt subiect. Guvernele trebuie sa tina cont de aceste realitati și sa verifice politica de imigrari, sa se asigure ca cei care vin respecta legile tarii de destinatie si nu incearca sa-si impuna Sharia, etc. Ăsta e rolul autoritatilor.
Dar biserica are alt mandat: trebuie sa arate dragoste, compasiune fata de cei vulnerabili, sa arate ca este gata sa ajute aproapele. Pentru ca da, aproapele este si musulmanul.
Citat:
Care ar fi rasismul aici, există musulmani europeni care arată ca și noi în Bosnia de pildă. Am văzut ce spunea Emir Kusturica regizorul de origine sârbă născut în Bosnia al filmului comedie Pisică Albă-Pisică Neagră, când a revenit cu botez la ortodoxie
|
Rasismul e atunci când crezi ca aproapele tau e doar cel care trece in secta ta!
Iar fata de cei diferiti de tine "nu trebuie sa ai niciun dram de mila"