Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
|
Wow alte minciuni
Primul link este un site de propaganda ultracrestina, nu cred ca are relevanta. alianta familiilor haha, rad si muslamii. culmea in el chiar scrie realitatea ca europa va fi predominant musulmana in urmatoarea perioada
in linkul 2 ai dat un articol nedocumentat care prezinta o aspiratie de-a unui site ortodox anglican de acum 20 de ani ma. ei fac mentiune la alt articol de pe aljazeera din data de /2000/12/12-12-6.htm incredibil, in ce an suntem noi?
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Iranul este o tara aproape integral musulmana condusa strict de lege musulmana. A spune ca se convertesc milioane acolo e ca si cum ai zice ca in arabia saudita crestinismul e in crestere. E de tot rasul
Pana acum ai venit cu zero dovezi si statistici reale
daca cercetezi putin, vei afla realitatea din teren, ca este fix invers, milioane de crestini se convertesc la islam, din motive de casatorie. muslamii africani au invadat europa, nu se converteste niciodata africa la crestinism. sunt mici exceptii si sate fara dumnezeu in care s-au dus preoti de-ai nostri sa-i increstineze. sunt extrem de rare cazuri cand apare in presa cate UN musulman convertit pentru ca a avut un vis sau vreun delir mistic
nu mai inverti informatiile satana ce esti!
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Eu sunt pe forumul asta din 2010 si am mii de postari si vii tu, un nimenea-n drum inscris in urma cu o luna de zile, sa-mi pui mie intrebari ce caut aici.
|
asta e semn mare de sanatate mintala. sa-l pui la CV