View Single Post
Vechi 13.03.2024, 15:45:17
Argesean123 Argesean123 is offline
Member

Data înregistrării: 26.02.2024
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Să slujească de MĂRTURIE tutror neamurilor, NU DE MÂNTUIRE; deci nu e vorba să treacă ”EN GROSS” oamenii cu ”pașaportul” dintr-o ”dimensiune” în alta, ci să le fie demonstrat la judecată oamenilor(caprelor) că le-a fost propovăduită întâlnirea cu Evanghelia pe care, într-un fel sau altul, cei mai mulți au ignorat-o, iar ignoranța este subiectivă, mărturie a iresponsabilității personale.
Cum ar fi accesibilitatea ei pe internet, nu?
Nu sunt apocaliptolog, dar profetia asta cred ca e deja indeplinita. Oricine din lumea asta poate avea acum acces la biblie/evanghelie. Apocalipsa a fost scrisa intr-un timp cand nu puteau concepe asta, ei raspandeau textele astea fie scrise fie prin viu grai mergand dintr-o zona in alta. Daca as fi profet la vremea respectiva si m-as uita la distanta spre timpurile noastre, exact cum s-a scris, as scrie si eu.

Mai asistam si la treaba asta din scriptura
la vremea de apoi...
11. Și de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
12. Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.

Mai era unul osandit pe aici care suferea de mania osandirii

Dar ideea am vazut ca se leaga de astia care cred fake news si toate mizeriile generate de AI pe internet. Unii nu mai au cum sa discearna minciuna continutului infect
Reply With Quote