Subiect: Ajutor
View Single Post
Vechi 04.04.2008, 22:44:14
bitza bitza is offline
Member

Data înregistrării: 16.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de ancah
Totusi, ce are topicul acesta comun cu eutanasia?
probabil pentru ca a vrut o data sa se sinucida si o mai incearca ganduri de deznadejde.
Ii trece,n are nici o problema,cine vrea sa se sinucida cu adevarat,de obicei ii "iese" din prima.....cine vrea doar sa atraga atentia(ceva de genul:LLLLLUUUUUUUMMMMMMMMEEEEEEEEE....toata atentia pe mine,eu sunt cea mai importanta si am o problema,nu mai dorm bine din cauza ca ma distrez toata noaptea si cand ma trezesc,de fapt eu mai vreau sa dorm......nu mai pot rezista toata noaptea la disco si asta ma deprima,ca celelante "rivale" prind partidele cele mai bune si eu raman cu "resturile".....cred ca o sa "simulez" o tentativa de sinucid. asa de ochii fraerilor,ca sa mi planga de mila....si eventual sa mi dea sfaturi ca parca as vrea sa devin si eu mai "cuvioasa" ca prea ma arata lumea cu degetu si zice una si alta despre mine si daca aude maicamea face din nou crize cu nervii......nu va faceti griji,cunosc destul de bine tipul asta de "depresiva",nu e prima,si stiu si cam ce urmareste.de fapt......
Reply With Quote