Citat:
În prealabil postat de CristianR
Nu atât Putin, cât mai-marii Bisericii Ruse (Kirill, mitropoliți, episcopi), adică cei care au o mare putere de înrâurire asupra conștiințelor oamenilor, au identificat în Occident 'forțele răului' care agresează și amenință să distrugă poporul rus.
|
Domnule trebuie să recunoști că se pun la cale experimente foarte periculoase în Occident împotriva ființei umane, treaba cu vaccinurile sigure și eficiente, lobby pt schimbare de sex de la vârste tot mai fragede, pervertirea noțiunii de familie.
Citat:
În prealabil postat de CristianR
|
Uită-te puțin că Donețkul și Luganskul au cerut să se rupă de Ukr pe modelul Crimeea, dar li s-a refuzat și au fost bombardați non-stop, Avdiivka chiar era un simbol al măcelăririi populației pro-ruse din Donețk de unde se lansau rachete și bombardamente care prindeau și civili sub ele.
Poroșenko a omorât mii dacă nu zeci de mii de luptători pt eliberare, deci acolo era un carnagiu inegal, un stat mai mare se lupta cu două regiuni care însumau 6 milioane de locuitori.
Am rămas și eu surprins când am văzut că regiunea Donețkului are vreo 4 milioane de locuitori, mai mult decât zona Kiev.
Apoi în Odessa au fost oameni care au ieșit în stradă și au fost arși, deci s-au întâmplat și acolo multe, când a ajuns Poroșenko la putere lunetiștii au omorât oameni prin Kiev.
Dacă refuzi să vezi faptul că Ucraina își permisese să ducă o politică de asimilare agresivă pe care Rusia nu o permite, chiar dacă românii o permit să li se răhățească alții în cap, sau ungurii, sau slovacii, sau polonezii, există totuși un naș, un frate mai mare care le-a mutat falca la spate.