View Single Post
Vechi 04.04.2024, 22:08:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Neamțu a mai păcătuit în acel podcast, printre altele, pentru că sînt multe greșeli comise și însăși asocierea lui cu Simion și indirect cu păpușarii lui Simion este una dintre cele mai mari greșeli comise în viața lui, poate chiar cea mai mare; deci Neamțu a mai păcătuit și prin „spălarea” lui Simion, „parazitarea” din nou a Referendumului pentru Familie din 2018, la organizarea căruia „vipera” spurcată Simion nu a participat cu nimic, în ciuda minciunilor lui Neamțu, și de la care „dezertorul” Târziu s-a retras, însă el parcă nu prea mai prezintă cine știe ce importanță în AUR, „dezertare” care a fost și ea trecută sub tăcere de mincinosul Neamțu.
Singura viperă ești tu, atâta venin nu am mai văzut pe forum, minți de stingi , Târziu a fost forțat de Mihai Gheorghiu să se retragă că chipurile vor fi asociați cu legionarii altfel - deci forțarea cuiva să se retragă tu o cataloghezi ca dezertare.

Tu unde ai fost la referendum mizerabilule, că dai lecții, spurci și ai tăcut ca un nesimțit în acea perioadă.

Iar Autocarul electoral era folosit de partide din Occident, și Neamțu s-a inspirat de acolo și USR și alții care vor urma, numai că Simion a prezentat un întreg film cum a restilizat autocarul, făcuse o mini-serie pe tema asta, ceea ce nimeni nu a mai făcut în România.

Eu știu că tu ești irecuperabil pierdut fiindcă sufletul tău e negru, dar scriu pt a nu prosti cu mizeriile tale pe cineva.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Ceea ce duce la concluzia că mai nimeni nu a rămas ne-„parazitat” de Simion, fostul „șuț” de la periferii ale Bucureștilor aplicând la oricine apuca „expertiza” lui, dovedită de altfel prin nenumărate manifestări, asupra unor conținuturi ideatice sau simbolice, „expertiză” care, folosind un lexic specific lui și anturajului probabil în care socializa, nu este alta decât „ciordirea” și/sau „șutirea”.
Tu ciordești punctaje de pe la toți jurnaliștii vânduți și cu caracter mizerabil de tip Cartianu, Bot și le vânturi pe aici.