View Single Post
Vechi 06.04.2024, 15:32:03
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
(...) Cine sunt acești haiduci care vor să ne apere de Simion? David_1859?
Nu știm cine sînt acești haiduci, dacă or fi, nu i-am prea văzut, mai degrabă la ordinea zilei în România sînt trădarea și lașitatea, inclusiv din partea celor despre care s-ar presupune că ar fi dintre haiduci. (În cazul lui Simion este clar că la el și „haiducia” a fost o șarlatanie, o impostură de la început până la sfîrșit, el trădând toate principiile pe care pretindea el că le-ar reprezenta.)

Avînd în vedere că în podcastul cu Neamțu, Georgică „Ciordales” se pretindea deja „împărat”, „în funcție” cumva, precizând că el încearcă să se obișnuiască cu „hainele noi ale împăratului”, deci el se consideră pe sine oarecum deja învestit și nu oricum, ci ca „împărat”, deja „uns împărat”, și avînd în vedere că mai sînt unii locuitori ai României care și ei se consideră tot felul de „regi”, „împărați”, „șefi” etc. (deci „suverani”), nu știu dacă este sau nu o întîmplare că Georgică are origini etnice înrudite cu ale acelora și eventual posibil chiar să fi fost socializat cel puțin o parte a vieții în astfel de anturaje cu origini etnice înrudite cu ale lui.

(Personal, sînt foarte convins că acest impostor și șarlatan pestilențial de cea mai joasă speță percepe orice critică întemeiată la adresa „dumnealui” drept un act de „lez-majestate”. Apropo, și Wernăr Iohannis are o tipologie asemănătoare cu a lui Simion, iar la el nesimțirea totală, disprețul total față de români s-a văzut escaladând pas cu pas de-a lungul a 10 ani, pentru că din nefericire „votanții lui” nu pricepeau că el încă dinainte probabil avea visări megalomane, dar nu avea atunci âncă posibilitatea să și le pună în practică.)

Oricum în România s-a ajuns, nu știu de când, dar este perceptibil, că nu mai poate fi adevărul reprezentat în mod autentic, cel puțin în multe sectoare importante ale societății, decât de haiduci, și cel puțin în sectoare ca politicul, bisericescul („ortodox”) acest lucru a devenit aproape o axiomă.
Reply With Quote