View Single Post
Vechi 06.04.2024, 22:15:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Asta am apreciat și eu la Simion, a venit acolo și n-a zis nimic, a lăsat capul jos și s-a smerit chiar dacă Neamțu l-a făcut în toate felurile. Se vede că nu e deloc un om mândru.
George Simion știe cum să construiască echipe și știe că important nu e să fie el pe listă ci să trimită cea mai bună listă de europarlamentare din 2007 încoace.
Mâine se anunță listele la Târgoviște, fosta capitală voievodală a Țării Românești

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Declarația lui Neamțu nu o cred. A stat el 4 ani să cerceteze, hai să fim serioși că nu e copil mic. A vrut să vadă cum stau lucrurile, n-a vrut să muncească sau să-și compromită imaginea de intelectual fără să aibă o garanție politică.
Neamțu a avut declarații apreciative la adresa lui Simion și prin 2020, spunea în unele live-uri că George Simion e un om curajos, doar că ăsta de a scos ce a spus în campanie și presa ticăloasă nu prezintă obiectiv.
Ce a spus în decembrie 2020 era retorică de campanie, era și bolnav în izolare la spitalul de boli infecțioase.
Covidul chiar dădea stări de încețoșare a minții, de nervozitate, plus chimia medicamentoasă.

De fapt ei presa sistemistă și tot felul de ticăloși plătiți, îl urăsc și pe Simion și pe Neamțu, să nu uităm ce terfelit e Mihai pe youtube de Silviu Faiăr și de încă 2-3 împuțiți din siajul USR care fac cu țintă toată calomnia, să nu crească un vector de imagine conservator în rândul tineretului.

Mihai trebuie să intre în arenă, să se bată, nu să chibițeze de pe margine, a înțeles că din teren dai gol, nu din tribune și-a asumat greșelile trecutului.

Are și sclipiri, a avut curaj să recite ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane într-o vreme când corectitudinea politică pervertea caractere, a stat în anturajul deținuților politic, a fost în zona clasică a țărănismului, a fost olimpic național la filosofie pe țară, puțini din Arad au reușit:

https://www.youtube.com/shorts/mXa78IrkdSs