Citat:
În prealabil postat de Casiana
Doamne ajuta!
Daca tu o iubesti de ce nu?
Nu prea conteaza ce spun cei din jur pentru ca nimeni nu stie exact ce e intre voi!
Daca tu o iubesti si esti pregatit sa treci peste acest lucru de ce nu?!
Insa daca tu crezi ca mai tarziu, adica in momentul in care o sa existe o discutie mai aprinsa intre voi ai sa ii reprosezi faptul ca nu a fost fata cand ai luat-o de sotie mai bine mai stati si cantareste lucrurile!
Dupa cum a spus cineva o casatorie inseamna sa va acceptati unul pe altul asa cum sunteti, cu defecte si calitati!
Vorbeste mai bine cu un preot daca nu ai un duhovnic!
Parerea mea!
Multa pace si liniste sufleteasca!
|
poate ca nu ar fi cazul acum pentru astfel de discutii. Imi cer scuze utilizatorilor acestui forum.Dar prietena mea vrea ca de Pasti sa-i cunosc parintii ei, iar eu consider asta un pas important in relatia noastra.
Casiana iti multumesc din suflet pentru sfaturile tale.Iubesc nespus de mult aceasta fata, si ea ma iubeste. Este o persoana credincioasa, se roaga ,tine post si merge la biserica.Saptamana trecuta am fost la o manastire impreuna cu ea si a fost minunat.
Sunt pregatit sa trec peste acest inconvenient al ei si sa o accept asa.Imi este insa teama sa nu apara probleme din partea ei mai tarziu.Eu nu am mai fost cu vre-o fata pana acum si nu vreau sa fiu pana la casatorie.Ai cunoscut astfel de cupluri? A mers relatia lor?