Citat:
În prealabil postat de RappY
Eu n-am observat deloc asta. Aseara eu am stat în spate la vândut de lumânări. S-au vândut toate candelele cumpărate + tot ce-a rămas de anul trecut. S-a minunat și preotul când a auzit. A fost plin, a stat lumea și la liturghie mai mult ca alte dăți, a fost frumos.
|
Păi a picat Paștile pe 5 mai, n-a fost deloc frig sau ploaie, au trecut câțiva ani de la prima criză economică 2020-2022 vârful și apoi 1 an de la a doua criză majoră prețul energiei corelat cu războiul.
Când pică Paștile în Aprilie mai ales în primele 2 săpt din aprilie poate fi cu ploaie, vânt, frig.
Câți din cei care au luat candele au stat până la final orele 3-4, asta ar conta ?
Eu am spus că omul stă acasă fiindcă urmărește Liturghia la protv și nu numai Liturghia ci și filmele, cred că și pe B1 a fost învierea șamd.
Mi se pare că moda e copiată de la catolici care își televizează Paștile de la Vatican, e o tâmpenie aplicată în ortodoxie fiindcă
mărește confortul omului care stă acasă sau vine 1 oră maxim să ia lumină și pleacă.