View Single Post
Vechi 14.05.2024, 07:30:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Fiecare face cind poate. Nu mai suntem demult un popor ci o populatie dezlanata, unde de regula fiecare face cum il taie capul si cind are o pauza de la stapanire(munca). Dar asta este, astia suntem cu astia defilam!
Eu cred că mulți nu știu că a 3-a zi de Paști și de Nașterea Domnului e cu cruce roșie, foarte puțini au obișnuința să cerceteze calendarul bisericesc sau programul bisericii.

În unele parohii nici nu e afișat în timp util programul și nici nu au site sau pagină de net care să țină la curent enoriașii cu privire la slujbele de peste săptămână.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Esti foarte modest cu acest 50%
Din ce vad prin Bucuresti 75-85% trag toata ziua mata de coada si freaca tiparul. Extrem de putini lucreaza cu adevarat. Cei mai multi oraseni se perinda de colo-n colo ca ... in caldare iar masinile aproape ca se incaleca unele pe altele. Mall-urile gem de oameni la orice ora.
În București sunt mulți în vizită și freacă și ei menta pe acolo degeaba, dar așa e mallurile sunt circulate în orice zi a săptămânii, cam după ora 12 se umple.

Unii lucrează de acasă dacă au program flexibil pot merge, cred că și curierii cu mâncare sau produse mici,își pot alege ei în ce parte a zilei lucrează, adică după Liturghie.