View Single Post
Vechi 14.05.2024, 16:45:41
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Părintele Ciprian Mega este o voce lucidă a clerului ortodox din zilele noastre, chiar dacă cel puțin trei sferturi din membrii Sfântului Sinod al BOR ar vota fără cea mai mică ezitare pentru caterisirea sa. E un om învățat și curajos, slujește într-un oraș mare dominat de neoprotestanți și are deja fapte semnificative la nici 40 de ani - două splendide biserici ctitorite, una la Episkopeio (Cipru) și cealaltă în țară, la Oradea.

Filmul 21 de rubini este disponibil pe youtube (merită văzut și rumegat)

https://www.youtube.com/watch?v=_OjVS1CuD0w
De fapt cea mai splendidă realizare e minunata lui soțioară care l-a susținut și cu creditul pt biserica din Cipru, l-a ajutat și cu Biserica de la spital din Oradea, dar și cu filmele.

Eu am văzut filmul prin februarie când s-a lansat, nu am văzut nicio frăsuneală până luna asta, mi s-a părut o semi-porcărioară cu Loredana Groza și petrecerea de la cabană, cu scena când se mozoleau 2 lesbiene într-un club.

Până și scenariul e croit greșit, cine ar da mită să intre la seminar chiar și în anii 90, nu intrai la seminar intrai la facultate în timp, seminarul nu îți asigura automat preoția.

De ce ar cheltui cineva din sărăcia lui să dea mită pt seminar ?

Nu am reușit să văd Glasul care strigă în Pustie, iar Dimineața care nu se va sfârși despre femeile exploatate în Cipru a fost cândva pe un streaming vimeo parcă, iar acum l-a pus pe canalul de youtube.

Râdeau Mirel Palada și Turcescu într-o emisiune, că Koevesi s-a lansat cu 21 de rubini în campania pt prezidențiale.

Last edited by Iorest; 14.05.2024 at 16:47:48.
Reply With Quote