View Single Post
Vechi 14.05.2024, 22:12:21
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
În a doua zi de Paști era vorba că se difuzează filmul la realitatea tv pe la orele 23, și când am dat era Dan Puric, deci ce treabă are Necula care nici n-a pomenit de film și era pe alt post.
Eu îți știu tertipurile de „băiețaș prins la furat” și n-are rost să ne mai obosești cu ele; eu auzisem inițial de ora 9 seara, apoi am auzit că la 10 seara, așa cum a și fost, iar atunci era „părintele” Neculă cu Florin Piersic la Antena 3.

Mie îmi este clar că a existat o tentativă de atragere a unei părți a publicului spre Antena 3 și deci scăderea vizionărilor filmului părintelui Ciprian Mega, nu trebuia ca Neculă să spună ceva, oricum aia era o înregistrare a unui eveniment, nu era emisiune în direct.

Pe de o parte, pentru că Neculă nu doar este solicitat de ierarhi sau de Sistem, dar el însuși se oferă să asigure pulpana stăpînilor bisericești sau politici, deci el are experiență în astfel de manevre, el are obiceiul să ridice în slăvi ierarhi indiferent de gravitatea păcatelor lor, doar pentru funcțiile pe care le ocupă, pentru că el are mentalitatea că „poate da din copite” dacă se aranjează bine cu stăpînii lumești, și cum să te aranjezi mai bine cu ei decât slăvindu-i, „apărându-i”, „apărând” Biserica etc.

Pe de altă parte, se adaugă celor de mai sus faptul că unii și-au dat seama de mai demult că sînt multe aluzii la ierarhi care au ținut sau țin de Mitropolia Ardealului, iar Neculă probabil este considerat de unii bun la a distrage atenția de la chestii serioase și atunci a fost folosit ca „alternativă” la vizionarea filmului părintelui Mega.

(Apropo, atunci filmul nu fusese publicat pe YT, deci șansa cuiva de a vedea acel film altcândva nu era prea mare, și nici nu se întrevedea publicarea filmului la liber. Deci conta să fie văzut filmul atunci la tv.)
Reply With Quote