View Single Post
Vechi 14.05.2024, 23:19:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Iorest, wikipedia ori altă sursă de deinformare din online te-a fraierit în mod sigur, fiindcă Ciprian și Laura Mega au adus pe lume patru copii, nu trei.
Nu s-a mai actualizat informația, am auzit de prin interviuri.

Citat:
Iar practica șpăgii în seminarul episcopiei Buzăului era străveche, exista în 1999 a continuat încă o vreme până s-a abolit regula abuzivă conform căreia absolvenții seminarului sunt favorizați la facultate. Părintele Ciprian și-a construit scenariul pe experiența proprie și chiar a existat un seminarist care s-a sinucis în perioada aceea.
Șpagă pt ce mai exact, aici se zice de șpagă pt admitere.

Constatări:
Numai cine nu a vrut nu a făcut facultatea de teologie, unii au fost hirotoniți preoți chiar dacă erau slabi pregătiți intelectual, cu predica săracă, fără trăire.

Și dacă ești prost termini teologia, facultățile de teologie aleargă după studenți astăzi și de vreo 10 ani ca să nu se închidă.
Citat:
Dar un lucru l-ai intuit bine: aluzia nu e la Antonie Plămădeală ci (adaug eu) la Epifanie Norocel.
Păi am citit Pântecele desfrânatei acu să fi fost vreo 10 ani, plus alte dezvăluiri, părintele Buga care l-a aruncat în scăldătoarea scriitoricească pe Mega, se luase și de Theodosie, dar s-a văzut că s-a stins ușor, el nu Teodosie.

Dar ulterior s-a cumințit, am văzut o emisiune în care zicea de tata Ilici, adică îl susținea pe Iliescu, ceva nu era în regulă nici la părintele Ioan Buga care chipurile e în spatele multor dezvăluiri.

Dacă a pus unele dezvăluiri în circulație, dar erau doar zvonuri nerușinate sau calomnii pt reglarea de diferite conturi, nu ar trebui ca un enoriaș sau preot să fie mai circumspect în diseminarea lor ?

Last edited by Iorest; 14.05.2024 at 23:22:56.
Reply With Quote