View Single Post
Vechi 16.05.2024, 19:09:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
PDU e doar o trambulina prezidentiala. Nu cred ca voteaza nimeni cu PDU ci doar cu AUR si cu Florin Calinescu. Io as vota cu ei insa asa-mi risipesc votul.
La prezidențiale vor fi câțiva candidați care cumulează între 50.000 și 200.000 de persoană, rolul lor poate e să rupă zona suveranistă se știu deja Șoșoacă, Gușă, Călinescu poate Laurențiu Primo depinde câți strâng semnăturile (200.000).

E clar că s-ar putea să ne trezim cu Koeveși președinte și să se alunece într-o dictatură cu arestări, cătușe și învrăjbire încă 10 ani minim, practic România va fi distrusă în următorii 10 ani.

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
El va trebui sa joace rolul lui Mihai, Stefan si Tepes cand va fi sa ajunga presedinte domnitor! George Simion nu e bun de presedinte, e prea tanar si lipsit de experienta dar e foarte bun de premier, deci el va fi mana dreapta a voievodului Florin, care va indrepta tara pe drumul ei ceresc, stralucitor!
George Simion a fost redutabil până acum, raportat la resursele uriașe pe care le are PNL-PSD, USR și cât au ei, dar e clar că va fi or dictatură PNL-PSD care are 80% din toate UAT-urile or un președinte impus să organizeze un lagăr colectiv.