View Single Post
Vechi 17.05.2024, 01:15:00
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Ce legatura are bucuria si sarbatoarea Invierii Domnului atat de dorita de popor cu varianta ta care cu alte cuvinte spune:
N-ai voie sa fii martor la Invierea Domnului pentru ca facand asa il ispitesti pe Dumnezeu.
Nu e varianta mea, Iisus spune asta despre Sine, nu eu; eu doar ”te trag pe tine de mânecă”.

Citat:
Poporul poate sa fie martor la invierea lui Lazar fara sa ispiteasca, dar a Domnului ba.
Inteleg incercarea de a explica teologic dar totusi ceva nu se leaga.
Oare vezi neconcordanta explicatiilor.
Tu nu te contrazici cu mine, ci cu Scriptura!
Nu se leagă și nu vezi concordanța datorită ”duhului” tău. Neconcordanța este între ce vrei tu și ce a dat Dumnezeu să se întâmple acolo.
Crezi că voia ta e mai... bună ca a lui Dumnezeu?

Citat:
In lucrurile concrete cum ar fi:

ERA MORT si acum ESTE VIU! nu prea lasa loc interpretarilor subiective, nu crezi? Indiferent de intelectul omului.
N-ar fi acum mai viu dacă atunci L-ar fi văzut nulțmimile; ba chiar ar fi strigat lumea că nu e El, din moment ce chiar dintre ucenici nu L-au recunoscut față-n față.
Nu ține atât de intelect, cât de inimă.

11. Și ei, auzind că este viu și că a fost văzut de ea, n-au crezut.
12. După aceea, S-a arătat în alt chip, la doi dintre ei, care mergeau la o țarină.
13. Și aceia, mergând, au vestit celorlalți, dar nici pe ei nu i-au crezut.(Mc16,11-13)

Poate că dacă atunci L-ar fi văzut mulțimile(conform scenariului tău) osânda ar fi mai mare acum. Ce înseamnă osândă mai mare?????
În ambele cazuri, nici dacă-L vedeau mulțimile atunci, nici dacă acum osânda ar fi mai mare, nu e nicio diferență.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 20.06.2024 at 08:15:35.
Reply With Quote