Citat:
În prealabil postat de Iorest
am văzut că a atras aseară atenția și Florin Călinescu
|
Eu îți spun o treabă și nu vorbesc mai mult, pentru mine F. C. nu există în politică, nu l-am urmărit absolut deloc, pentru mine e ca și cum n-ar exista. Adică n-are ce căuta. Pentru mine el e acela care a dus cu preșul mulți oameni cu emisiunile ălea de la protv după care n-a rămas nimic, e ăla care ne spunea cum să ne închinăm spre vest la NATO și ce mai zicea el, pentru mine e un zero barat, adică nu există în politică.
Citat:
Înțelege nerușinatule bugetar că nu ne vom mai putea îndatora la infinit pt ca să ținem niște oameni care nu sunt productivi, nu ajută cu nimic economia, doar măresc deficitul cu datorii de miliarde.
Eu nu vreau să plătesc cu locuința pt care au muncit generații sau să plătesc un impozit de 2.000-3000 de euro pe an ca să țin paraziți.
|
Eu atrag atenția âncă o dată, dacă e nevoie, că
Georgică „al nostru” a înfierat ani de zile extremismul maghiar, multinaționalele hrăpărețe, pe Iohannis și pe alții, ne spunea povești despre străinii care fac rău, care îi jecmănesc și îi exploatează pe români, și dintr-o dată, după ce s-a văzut „împărat” (că el chiar se crede „uns împărat”, vorbește mai nou la pers. I plural, cu un plural al „majestății”, e „mare”),
DUȘMANII POPORULUI nu mai sînt nici extremiștii, nici multinaționalele, ci au devenit românii, populația României, care ei trebuie să fie căsăpiți de țara lor, de propriul lor stat în caz că ar ajunge parazitat și nenorocit de „PARAZIȚI” de-alde Simion și slugile lui de AUR, pentru că Simion este „emblema parazitismului” în România, el e cel mai reprezentativ din acest punct de vedere.
Citat:
Până și în educație, dacă scade populația școlară e foarte clar că vor dispărea catedre și profesori, și mulți profesori nu formează pt o economie performantă, deci trebuie masiv intervenit pe toate palierele.
|
Nu știu pe ce lume ai trăit până acum, aș vrea să amintesc că parcă Simion era ăla care ar fi „anti-avort”, am dovedit clar că el este de fapt pro-avort; că el și cu alți terchea-berchea din AUR ne vorbeau despre protejarea populației, despre politici pentru creșterea natalității (nu și anti-avort, că pentru Simion totul se reduce la faptul că el n-a fost avortat, restul de zeci de milioane de avortați la „abatoare” probabil că „or fi avut ghinion”) și ce vedem acum, CĂ PRINTRE PRIORITĂȚILE ACESTUI „LIMBRIC” VÎNDUT SATANEI, ce să vezi NU ESTE NIMIC DIN CEEA CE EL A CLAMAT CĂ AR „VREA SĂ FACĂ”. Dimpotrivă, el se întoarce împotriva celor pe care i-a prostit ani de zile, și vrea să arunce cât mai mulți profesori pe străzi, că el totdeauna a avut probleme cu educația și cu școala, că vede oricine că stă foarte prost la aceste capitole, ca și la altele de altfel, și deci să îi forțeze să fugă din România, și bineînțeles să îi nenorocească și să îi alunge din Țara lor inclusiv pe copiii acelor profesori sau ai altor „paraziți bugetari”.
Același Georgică și aceiași servitori ai lui de AUR, că pentru el ăsta-i tiparul încadrării oamenilor, adică „paraziți” ca el și servitori ai „paraziților” ca el, deci aceiași ne vorbeau despre identitate națională, cultură, dar ce să vezi
acest impostor absolut pestilențial nu are nicio problemă cu faptul că elevi români și neromâni din țară au obligația să învețe istoria altei nații (Istoria Evreilor) deși nu văd absolut nimic identitar românesc în asta, ci de fapt este un atac masiv, în școală la identitatea, la construcția identitară a conștiinței și identificării naționale a elevilor, adolescenților români (nu vorbesc despre șoah, pentru că acel capitol putea să facă parte, și probabil că făcea, nu știu programa, din programa generală de istorie),
deci Georgică „al nostru” e cu căsăpitul, cu distrusul de români, de Românie, de identitate și conștiință națională și culturală românească, ceea ce dovedește âncă o dată că
Georgică are de gând să facă absolut în contra a ceea ce au clamat el și cu slugile lui de AUR, deci concluzia despre GEORGICĂ, ETERNUL „ȚEPAR” nu face decât să reiasă și mai mult în evidență, cel puțin pentru cei care vor să înțeleagă ce se întîmplă.
Citat:
Nu avem nevoie de atâția primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri ai lor, secretare, secretari de stat, parlamentari ÎNTR-O ȚARĂ ÎN CARE POPULAȚIA SCADE ACCELERAT -100.000 DE OAMENI PE AN MINIM.
Fiecare din ăștia chiar și dacă prind un singur mandat au drept la Pensie Specială.
|
Am înțeles, deci după ce a prostit o lume-ntreagă cu „patriotismul”, cu aducerea migranților români înapoi în România, ceea ce ar presupune totuși o creștere demografică măcar pe un anumit termen, după ce a prostit lumea cu așa-zise planuri de creștere a natalității, vedem că de fapt
Georgică e setat tot într-o paradigmă a depopulării, a dezromânizării, a distrugerii, a îndepărtării românilor de România, a izgonirii românilor din țară, că „așa vrea el”, vrea să „lase ceva în urmă”, adică să ducă la un alt nivel distrugerea pe care au început-o cel puțin „revoluționarii” din decembrie 1989 și au continuat-o succesorii lor, așa cum am mai și demonstrat și cu alte ocazii că ăia sînt adevărații lui precursori.