View Single Post
Vechi 19.05.2024, 19:00:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Si cum vezi tu manifestandu-se aceste doua dorinte? Nu s-a intimplat niciodata in acesti 34 de ani si nici inainte citeva sute de ani?
Noi vedem strict cum indiferent de cat de abjecti sunt, lumea sta lipita la emisiunile lor si toate incercarile de a schimba ceva se fasaie, cu multe inscenari mizerabile. Vezi pe fermierii de la noi si din tot UE-ul. Fisaiala totala sustinere zero!
Unde ai vazut tu sa fie aruncati precum masele stricate? Nici vorba. Carabele groase si grele cat lopetile stau in asteptare, prietenosi.
Audiența tv e în picaj de ani de zile cred că au pierdut și ei un milion sau două de telespectatori numai din 2010 încoace.
Printre explicații erau emigrația că pleacă pe afară românii și cine muncește nu are timp să consume tv, eu cred și că e feliată piața de media de Netflix, Disney plus șamd, plus oameni care petrec timp de calitate în natură.

Se schimbă încet și ireversibil și aici ceva, era prea multă imbecilizare tv, a dispărut și Dan Negru s-a stins încetișor.

Deci noi trebuie doar să rezistăm până vor pica mizeriile astea, în 10-15 ani nu va mai fi lumea imbecilizată de Antena 3 că telespectatorii lor care în mare parte au 65 de ani se vor duce, se schimbă ceva și aici.

Iar cei care au 40 de ani acum, când vor avea 55 vor petrece mult mai productiv timpul.