Într-adevăr, datorită intervenției domnului Demetrius,care este de o finețe și profunzime ce trădează o înțelepciune care mie îmi lipsește,cât și sugestiilor d-lui moroco și d-l cozia o sa agăț deocamdată în cui acest subiect.
Și nu doar din cauza celor menționate mai sus,ci și pentru că chiar daca aș fi mers mai departe cu subiectul,din recenta mea râvnă creativă pe care o am in ultimul timp,nu as fi făcut neapărat ceva constructiv.
Poate sunt doar las și m-am săturat de hate din cauza faptului că provoc prea des:))
Însă am sa aleg sa înțeleg că uneori exista limite,și chiar și membrii clerului din zona academică aleg mai degrabă o abordare similară cu ce a propus d-l Demetrius,și indirect d-l moroco.
Așa că mă iertați pentru îndrăzneală, desigur nu retractez nimic, doar că majoritatea subiectelor mele recente au tendința reformistă, conspiraționistă, esoterică etc.Si din păcate nu cred că munca depusă în aceat segment a generat ceva constructiv, folositor, ziditor etc.
Mea culpa și voi căuta alte subiecte pe care sa le abordez,care sa genereze un impact pozitiv.