Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Mie mi se pare că Isus a venit să ne scoată din “Matrix”.
Ce mi se pare relevant la Iisus este că el pretinde că a venit să aducă un mesaj dinafara lumii acesteia,și că tot ce spune și învăța nu este de la el ci de la Tatăl lui, respectiv creatorul.
Am mai scris pe această temă în altă postare. (In care? Ca ma intereseaza)
Însă tot Isus ne spune și cine este autorul învățăturilor lumești,al zeilor păgâni și stăpânul lumii acesteia.
Satan
|
Corect! Tot asa cred Cu tot cu Pastrarea Traditiei si Participarea la Sfintele Taine, Liturghie, Impartasirea deasa.
Deasemenea:
"Însă tot Isus ne spune și cine este autorul învățăturilor lumești,al zeilor păgâni și stăpânul lumii acesteia.
Satan "
Este mult mai amplu de atit. Treaba nu se rezuma la invataturile lumesti(nu se multumeste cu atat) ci este stapanul lumii acesteie condusa si bazata pe sistemul iudaic beton de bani si dobanzi, acolo unde le arde buza la toti si saliveaza toata omenirea. Cu foarte mici exceptii, de regula la nivel individual,
ii serveste toata planeta prin sistemul socio-economic pe care-l urmam ca tari si popoare.
La acest sistem stapanit de Mamona am aderat toti prin protostramosii nostri care au facut aceasta alegere la inceputul lumii.
Pana nu punem capat acestui sistem nu vom putea sa trecem in Imparatia lui Dumnezeu si sa-l slujim pe El.
De ce?
Pentru ca nu putem sluji la Doi Stapani!
Asta-i clar!
Hristos( care s-a nascut in Iudeea in acest sistem al Mamonei) zice:
-
Indrazniti pentru ca eu am invins! ( Eu nascandu-ma si traind cu voi in sistemul vostru mamonic) si refuzind TOTAL ofertele mamonei, Il pot sluji exclusiv pe Dumnezeu.