Imi place sa tac in prezenta oamenilor smeriti, sinceri si intelepti si sa ii admir, si simt o permanenta recunostinta pentru ca exista si ca si-au dat viata lui Hristos. Imi place sa privesc florile, cerul, apa unui rau de munte, cum spulbera vantul petalele pomilor care infloresc primavara... intinderea apei marii, a vailor muntilor si a culmilor printre nori... imi place sa simt perfectiunea lucrurilor din natura, dinamica lor, frumusetea intregii creatii... sa surprind Sensul... Sa ma simt iubita prin tot ce-mi daruieste Dumnezeu intr-o clipa oarecare... Imi place sa fiu iubita si sa daruiesc intelegere celor care ma inteleg... Sa ii privesc pe oameni in adancul lor si sa ma minunez de dansii...
Nu-mi place societatea moderna, oricat de multe lucruri utile se descopera... Nu-mi place minciuna, ipocrizia, prostia, rautatea, ignoranta, superficialitatea, lacomia, frivolitatea, violenta - toate "valorile" acestea pe care le promoveaza New Age si care ne inhiba existenta, fiind afisate sub forma unor idealuri la care orice om ar fi liber sa aspire. Nu-mi place sa accept infrangerea...
|