Citat:
În prealabil postat de RappY
Aia cu mersul printre oameni mie mi-a plăcut, așa mi se pare cel mai frumos să se facă. Chiar demonstrează smerenie dând afișe prin metrouri, acceptând refuzuri și batjocură de la toți răsfățații.
|
George Simion, Mihai Neamțu, Piperea și alții sunt capabili de efort prelungit, nu se poate zice la fel despre putorile usr, pnl, psd.
https://stirileprotv.ro/alegeri/loca...detul-tau.html
AUR e pe locul 3 ca nr de candidați la locale- 33.729 peste USR 13.328 care are toată susținerea neo-securității, toată presa sistemistă libertatea, g4media, hoitnews, adevărul,newsweek, bot, plus intelectuali pătați de tip Liicheanu, Pleșu, Baconschi, Paleologu etc
Cei mai mulți candidați au fost propuși de PSD – 52.048, PNL – 51.373, AUR – 33.729, USR – 13.328 și PMP – 10.014. UDMR are 8.147 candidați.
Deci AUR care ca partid mai tânăr fondat la 1 dec 2019 vs usr fondat în 2016 cu resurse dubioase la USR pt Dominic Fritz și Clotilde Armand meshuri, apariții tv, marketing online de milioane de euro băgați în ei, reușește să treacă peste ei, ca să vezi cât de umflați cu pompa sunt acești nenorociți nici dacă le aduni candidații cu forța dreptei și pmp nu ajungi la 33.729 și nici cu reperul.
Au vrut să le trântească ușa în nas cu comasarea și s-au mobilizat record, sper ca în 2028 să aibă peste 50.000 de candidați și să se bată cu jegurile astea PNL-PSD-UDMR în toate cotloanele și cătunele de munte izolate.
Citat:
În prealabil postat de RappY
Dar tot circul cu muzica rock, spectacole cu voievozi, sincer nu am putut să mă uit.
|
Nu mi se pare circ, tematica e Apărătorii Patriei Române, dacă enervează pe mulți sper să schimbe, scopul este să fim sarea care aduce principii creștine și în politică, nu trebuie pe ultima sută de metri când mai sunt 2 săptămâni să ne apuce șovăitul, mergem până la capăt.