Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Cred că trebuie să mai vezi încă o dată podcastul fiincă observațiile tale nu prea au legătură cu ce s-a discutat acolo. Nu l-am auzit pe Costel lăudându-se cu viciile sale, ba chiar dimpotrivă. Iar mărturisirile de credință pe care le face de o vreme încoace în emisiuni mai degrabă îi poate afecta negativ cariera.
Deci, cozia, ai grijă că "ochiul rău" sigur nu e de la Hristos!
|
Sunt mulți actori convertiți cel mai proeminent e Dragoș Pâslaru, dar dacă acest Costel e de fapt tipul acela care prin 2010 sau mai devreme făcea niște scheciuri la Deko Cafe care parțial se transmitea și pe HBO și la care priza mai mult haștagimea atunci nici eu nu văd cum ar putea fi autentică convertirea.
Cred că până și de cuvântul ler din colinde ajunseseră să-și bată joc, oamenii ăștia au îndobitocit generații, i-au reconfortat în prostia lor anti-clericală, ignorantă față de credință și jertfă pentru neam, așa se explică și parțial, numărul urieșesc care-l aproba pe Andrei Caramitru când avea diatribele anti-bor pe facebook în pandemie și nr relativ mare de votanți USR Plus.