View Single Post
Vechi 29.05.2024, 15:18:16
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Iorest: scutește-mă de divagațiile tale politicianiste de două parale ruginite; în afară de faptul că ele par deja simptomele unei patologii obsesiv-compulsive, nu sunt deloc relevante în tentativa noastră de comunicare.

Și-apoi: în zona unde trăiesc eu partidul lui G. Simeon propune pentru locale o adunătură de semi-interlopi, traseiști detestați de toată lumea, scrântiți mintal cu acte în regulă, un răspopit curvar notoriu și alte personaje dubioase absolut nefrecventabile politic. Am impresia că și în mesianicul tău AUR selecția candidaților lasă mult de dorit.

Ai pomenit de hula împotriva Duhului Sfânt, despre care văd că ai tot atâta habar cât despre esența Evangheliei. Ei bine prietene, află că cei mai mulți autori patristici spun că e un păcat de-a dreapta, adică o e patologie a credinței deci n-are nici o treabă cu batjocura și blasfemiile necredincioșilor de toate nuanțele, care intră mai degrabă în categoria „Doamne, iartă-le lor, că nu știu ce fac!”

De exemplu, să te crezi mare creștin-ortodox dar având inima și mintea întunecate de ură să susții până în pânzele albe că dușmanii tăi ideologici nu pot fi iertați de Dumnezeu, nici dacă se pocăiesc sincer de păcatele lor, ei bine asta poate fi considerată hulă împotriva Duhului Sfânt.

Last edited by Mihailc; 29.05.2024 at 15:32:56.
Reply With Quote