View Single Post
Vechi 29.05.2024, 22:19:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Iorest: scutește-mă de divagațiile tale politicianiste de două parale ruginite; în afară de faptul că ele par deja simptomele unei patologii obsesiv-compulsive, nu sunt deloc relevante în tentativa noastră de comunicare.
Eu doar am descris tabloul, văd că e o rețetă bună faci sminteală publică, intri într-un con de umbră și după faci branding din pocăință.

Citat:
Și-apoi: în zona unde trăiesc eu partidul lui G. Simeon propune pentru locale o adunătură de semi-interlopi, traseiști detestați de toată lumea, scrântiți mintal cu acte în regulă, un răspopit curvar notoriu și alte personaje dubioase absolut nefrecventabile politic
Vezi că și Primarii USR din 17 câți au avut mulți au fost traseiști și s-au mutat, au rămas cu 7 dacă ești cinstit sufletește vezi problema și la USR Plus, nu acuzi pe altul că e bolnav fiindcă prezintă tabloul societății.

Problema e că tot PNL-PSD au făcut pe repede înainte alegerile ca să nu piardă mult la europarlamentare și ca să scoată din joc partidele care nu au filiale, deci o sursă a răului pt calitatea umană e tot binomul ăsta toxic.

Nu știu despre ce listă vorbești, eu m-am referit în principal la europarlamentare că acolo vin derive periculoase, Piperea, Aurelian Popa, și Terheș e tare, Neamțu, arată-mi listă de europarlamentare mai bună.
La locale din ce văd la mine în zonă primele 2-3 locuri eligibile sunt în regulă oamenii.

Citat:
Am impresia că și în mesianicul tău AUR selecția candidaților lasă mult de dorit.
Am votat și Capsali în 2014 și nu a trecut de 10.000 de voturi, Mihai Neamțu cu Noua Republică s-a oprit la 25.000 și Peter Costea la 125.000, e clar că acum e o fereastră unică la Europarlamentare.

E vorba că altceva nu aveam ce vota cu șanse să treacă de 10%, de când așteptăm noi conservatorii, naționaliștii o astfel de ocazie, practic de când a luat Vadim în 2000, 25% după nu au mai fost partide care să conteze.

Dan Diaconescu s-a stins repede politic, or acuma și dacă mâine dispare AUR important e Polul Conservator care unificat va putea da un președinte, guvernarea, și ar putea face lucruri pentru țară.

Deci George Simion și B.O.R. prin Referendumul pt Familie au meritul că au scos la iveală acest pol conservator.

Citat:
Ai pomenit de hula împotriva Duhului Sfânt, despre care văd că ai tot atâta habar cât despre esența Evangheliei. Ei bine prietene, află că cei mai mulți autori patristici spun că e un păcat de-a dreapta, adică o e patologie a credinței deci n-are nici o treabă cu batjocura și blasfemiile necredincioșilor de toate nuanțele, care intră mai degrabă în categoria „Doamne, iartă-le lor, că nu știu ce fac!”
Omule nu am timp să-mi spurc mintea să stau să-ți transcriu fiecare mizerie de glumă făcută de stand-uperi, nu cred că sunt repere, mulți cu premeditare și bună știință fac ce fac și și ei au o parte mare din vină pt mizeria de societate în care suntem.

Citat:
De exemplu, să te crezi mare creștin-ortodox dar având inima și mintea întunecate de ură să susții până în pânzele albe că dușmanii tăi ideologici nu pot fi iertați de Dumnezeu, nici dacă se pocăiesc sincer de păcatele lor, ei bine asta poate fi considerată hulă împotriva Duhului Sfânt.
Și de unde știi tu că unul s-a pocăit după 2-3 apariții tv, de ce i-am lua drept repere pe niște oameni care au obiceiul să se dea în spectacol.
Lasă să treacă vreo 10 ani și vedem.

Last edited by Iorest; 29.05.2024 at 22:22:00.
Reply With Quote