Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Iorest: scutește-mă de divagațiile tale politicianiste de două parale ruginite; în afară de faptul că ele par deja simptomele unei patologii obsesiv-compulsive, nu sunt deloc relevante în tentativa noastră de comunicare.
|
Prietene vezi că mă bazez pe fapte când spun despre toxicitatea haștagiștilor:
Primul marș lgbt la Timișoara a fost autorizat de Fritz care acum dă interviuri pe la Radio Vocea Evangheliei și parazitează marșul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=9SGmDfWsZWs
Au mai fost expoziții în care un prapure bisericesc a fost vopsit în curcubeu
https://adevarul.ro/stiri-locale/tim...u-2061395.html
Dominic Fritz prin rea credință nu a cumpărat certificate verzi pt termoficare și s-a ajuns la amenzi de 20 de milioane de euro pt oraș, dacă făcea Radu Mazăre 20 de milioane pagubă era săltat de DNA.
E oficial! Colterm Timisoara a primit amenda de 14,5 milioane de euro pentru ca administratia Fritz nu a cumparat la timp certificatele de poluare pentru 2021
Viceprimarul USR al lui Fritz e un penal
Viceprimarul Timisoarei - Un penal în toată splendoarea Astfel, în vara anului trecut, Rubem Lațcău a comis o contravenție în domeniul rutier, fapt pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. A primit o dovadă înlocuitoare, valabilă până în data de 4 august. Deși termenul a expirat, conducătorul auto în cauză a continuat să șofeze pe drumurile publice, ignorând faptul că săvârșea, astfel, o faptă de natură penală.
Curtea de Conturi a constatat nereguli
Curtea de Conturi a constatat dezastrul produs de administrația Fritz. Firme favorizate și plăți de sute de mii de lei pentru lucrări fictive și salarii nejustificat de mari
Să nu cumva să mă mai acuzi pe mine de probleme patologice când eu văd fața hâdă, hoția, disprețul, minciuna, mizantropia, propaganda de învrăjbire useristo-haștagistă în cele mai patologice forme ale ei.
Toate astea se fac pe bani mulți, mulși din taxe și impozite tot mai mari.
Campioni la biruri: Timișoara are cele mai mari taxe și impozite din țară, în 2024
Pune mâna pe citit, informează-te și ieși din bula useristă, vezi că experimentele astea costă 4 ani din viață niște cetățeni care-și plătesc la timp taxele ca ele să fie devalizate prin scheme de furt, prin expoziții și manifestări disprețuitoare la adresa majorității, pro păcat care deformează sufletește pe cei mai tineri și mai slabi.