30.05.2024, 01:26:24
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 02.04.2012
|
|
Citat:
În prealabil postat de Iorest
Biserica a făcut cât a putut, pastorale, conferințe, predici, ce putea mai mult să facă s-a opus toată clasa politică chiar și cei care se pozau cu episcopi, dar pe spate îndeplineau ordine de la Bruxelles, iar presa i-a tocat 90% au fost contra.
Sondajele costă de aceea nici AUR nu comandă, ce vezi aruncat prin presă cu Firea l-a depășit pe Piedone e de fapt cât aruncă pe fereastră PNL-PSD că să influețeze direcția votului, să ia de la Piedone și să mute spre Firea.
Dar asta e doar risipă electorală nerușinată din bani publici, nu e realitate, nu e eficiență electorală cost-rezultate.
În sondaje reieșea că se atinge marginal buza de 30%, așa spunea directorul Curs Avangarde Marius Pieleanu, dar 3.8 milioane de oameni cât au votat sunt doar 21% din 18 milioane cât ar fi fost atunci cică cu drept de vot.
Eu personal nu cred că sunt 18 milioane cu drept de vot, când la recensământ au ieșit 18 cu totul (adulți+persoane sub 18 ani) și au mai băgat ei din burtă 1 milion de locuitori, deci real poate sunt 14-15 maxim cu drept de vot.
Nu uita că Referendumul pt Familie e singura inițiativă de modificare a Constituției din istorie pt care s-au strâns peste 3 milioane de semnături, fără penali în funcții publice abia a strâns un milion sau în jur de 1 milion.
Probabil că trecea dacă nu erau retardații cu boicot vot.
Și iarăși ne întoarcem la eficiența imbecilizării a mase mari de populație segmente de tineri, când văd că un haștagist ca Silviu Faiăr care n-are nicio anvergură intelectuală și nu a făcut nimic în viață are zeci de mii poate sute de mii de vizualizări la clipuri în care-l terfelește pe Mihai Neamțu, îmi dau sema de ce USR și Plus au iarăși aproape 20% în sondaje.
E ca și cum unul de pe stradă e mai credibil decât un episcop și lumea-l urmărește pe el în ce spune, nu pe unul care știe despre ce e vorba în multe situații.
|
Deci acesta este răspunsul tău adresat lui Iisus care-ți spune să nu respingi demersul neoprotestant privind
referendumul pentru familie?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
|